Mavi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 kasam çok tozlu kompressör gibi hava üfleyen bir alet ile tozunu almam gerek elektrik süpürgesi demeyin o işi görmüyor çünkü rica etsem araba temizlemecilere falan yardım ederlermi acaba abi şu kasanın tozunu bir alayım falan desem nerden bulabilirim böyle bir hizmet ? üsküdar taraflarında oturan varmı yada kompressör sahibi olan ;)[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 yapabilirler ama kasanın başında dur sonra parcaları alma eline :)[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Süpürgesi iki yönlü çalışan bi tanıdığın olabilir, önce onu bir araştır :) Sonra da televizyon tamircilerine bak, onlarda mutlaka oluyor[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ya garip olmaz mı ? utanıyorum acıkcası[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Pcyi en ince parçalarına kadar ayır. Sonra ayrı ayrı her parçaya üfle :D[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 halı yıkama makinalarında (en azından bizdekinde) dışarıya hava üflenen yeri için hortum yeri koymuşlar, ben onla yapiyorum bazen birde saç kurutma makinlarıda işe yariyor üşendiğim zman onları kullanıyorum fazla güçlü değil ama bolunu alıyor :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 sac kurutma makinasını deneseneee :P[signature][hline] Bende Özledim Bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 evt saç kurutma makinasıda olabilir ama daha az bir temizlik sağlar kompresörüm yerini tutamaz[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ya bende vardi hemde cok guzel biseydi zamaninda 12x writer ile degistim :([signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 oto yıkamacılardaki kompresör kırabilir sağı solu....[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bi kamyoncu senin işini görür. kamyonların içinde helezon seklinde asılı bi hortum dikkatinizi cektimi? genellikle sarı renk olur. onun ucunda tabanca vardır kamyonun kompresörüne baglıdır ne diye kokpite koyarlar anlamam ama bazen gördüm konsolun tozunu falan alıyolar onla ehehe.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Sen kamyoncu değilsin anlayamazsın niye kokpite koyduklarını =)[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar