Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Questler

_Eru_

Öne çıkan mesajlar

Bu konuda iki tane topic var.
Biri benim yazmış oldugum.

http://forum.paticik.com/view.php?id=103574

Digeride Bonepart ın yazmış oldugu..

http://forum.paticik.com/view.php?id=103432

Bi oku bakalım bunları hala sorun olursa sorabilirsin..[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Sosyal ağlarda paylaş

quest olayı zaten bi yerden sonra single playerdan çıkıyor kesinlikle.

2-3 grubun (10-15 kişi) dışardaki 20 guardı öldürüp anca içeri girip, içerdeki bilmemkimi öldürüp bide dışarı çıkmaya çalışıp görev tamamlayabildiği epic questler var bir sürü. tek kişi ile imkansız olan questler var yani bolca. Vede çok eğlenceli oluyor bunları yapmak.

Ayrıca birçok questten çok iyi itemlar çıkmakta ve zaten bir çok boss yaratığın kafasını getirme questleri var ortamda. yani bölece hem questinizi yapın hem yaratık öldürün XP nizi alın her şekilde :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

way bak ben legendary ve artifact olayini bilmiodum,

auction house da bi tane mavi ranger bow görmüştüm de azim sulanmiştim param yetmedi alamamiştim.

ya ben ilk başta demiştim bs falan kasilir bu oyunda hem elemanlra falan satarsin hem npc ye satarsin ne biliyim para kazanirsin, ama o kadar güzel drop olan şeyler gördüm ki sonradan, bana sanki bs falan hikaye gibi gelmeye başladi, siz ne düşünüonuz bu konuda
Sosyal ağlarda paylaş

duyduguma gore yuksek lvlda bsler epic item yapabiliyor.. ama o epic itemlarin scrollari cok rare diye duydum..
baskasinin yalancisiyim yane
edit: nerde gordum diye dusundum sonradan wow forumlarinda bir resimden gormustum ordan hatirladim..
http://img.photobucket.com/albums/v203/elvandar01/thief1.jpg
[signature][hline]a.k.a. Sharez
Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am.

[Bu mesaj FiXxXeR tarafından 19 Ocak 2005 00:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tabiiki level atlayıp gelistikten sonra drop itemleri kullanacaksın ama her zaman da iyi itemler bulamayabilirsin o yüzden blacksmithing/talioring/leatherworking gibi professinlarla yaptıgın itemleri bir süre kullanabilirsin.ayrıca bu itemleri ah de alanlarda oluyor parada kazanabilirsin aynı zamanda
Sosyal ağlarda paylaş

way harbi saglam bişeymiş, uo da cok bs kastim da ben, ordan alişkanlik kalmiş demek ki, ama o kadar kastigim bs bi halta yaramadi, sagolsun xlone butun piyasayi götürmüştü. sonra bs falan görünce burda aa dedim bi bakiyim, sonra tabi düş krikligi auction house da görünce bi sürü canim item,

ama bunu söyledigin iyi oldu hic degilse bs boşa gitmez gibi gözüküo burda, böyle bi item yapilabiliosa.

yahu bi de bu ss deki group1 group2 falan ne olaki bi de zilyon tane chat ekrani var naapmiş adam ya irc ye dönmüş mekan resmen
Sosyal ağlarda paylaş

beta bittginde benim üstümde total o kadar ar varmiydi acaba diye düşündüm yani bi an icin,
bi tanecik helm nelere kadir be, giy helm i donla dolan =)

ya bi de bu plate giyme olayi neye bakio? irk a mi yoksa sadece lvl a mi?

şöyle yikilan bi plate set giymek istio canim, hertarafindan aksin yani,, omuzluklarindan tuttaaaa, umarim anlatabilmişmdir ne demek istedigimi
Sosyal ağlarda paylaş

ya o zaman şimdi nightelf hunter olup da o setlerden giyemiycekmiyim. allahim paladin de olmak istemiyorum, zaten elf ler paladin olamio galiba, bi de warrior biraz kofti geldi bana. ilk önce bi tane human warrior acmiştim. bi de night elf in sakali olur mu ya o da enterasan geldi bana onun yerinde dövme falan begenseydik bari
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...