kralweb Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 evt arklar. şu sarı yazı başa bela. kendi kafasına göre renk alıyor. mesala bi paradarbe verdikmi "paradarbe alır" yazısı çıkana kadar adam paradarbaden kurtuluo. bu yazının rengini değiştirmenin bi yolu var mü? ve de şu mausu bi yerde 2 3 sn ye sabit tutunca runuo servermış gibi çıkan açıklmaa yazısını nasıl kaldırabiliriz? yardımcı olursanız sevünürüm. saygılar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 O yazıyı Options > Text ayarları (sağdan 2 sanırım yada soldan) > Use action text'ten kapatabilirsin. Sarı yazıya gelince,Options Apply ve Okay. Düzelmezse başka bişeydendir.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 büyük ihtimalle nebula scriptlerini kullanıyorsun orada sayu 45421 yazan yere spell_say yazarsan kesin sonuç alırsın.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unifont Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 veyahutta onun yerine kendisine ozel bir sayu rengi ayarlayabilirsin.Ornek olarak; [function paradarbe_say] sayua 0481,6,6,eng bunu [events e_parablow] On=@Hit if (&statf_stone) || () return 0 elseif ( == t_weapon_fence) && ( >= 98.0) if (rand(80) <= / 70)>) && !() // 225 40 src.damage {15 25} ///25 30 src.skill fail var.act src.newitem i_paradarbe src.act.equip src.act src.paradarbe_say * paradarbe alir * return 1 endif endif bu satira ekleye bılırsın yada diger arkadasin dedigi gibi spell_say diyerek buyu rengindede yapabılırsın yanı ; src.act src.spell_say * paradarbe alir * return 1 ama bu sekilde yaparsan dedigim gibi buyu renklerınde cıkar kendine ozel bir renk belirle.O sari full pacht yapmamıs olanlarin basına systand erormu ole bişi olarak geri donuyor ve cok gec gelıyor.Pvp Duzeninide tamamen bozuyor.Deiştirilmesi Taraftariyim..[signature][hline]Alemde Herkez Scripter Olmusta Haberimiz Yok. Sorsan Belkide %5i Html bilir. Sorsan %90 i Action bilir.(editler.) Sorsan Hiçbiri Sosyal Hayat Nedir Bilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Kusura bakmayında saçmalamışsınız iyice :-) Arkadaş , transerv. in verdiği language hatasından bahsediyor, Arkadaşım ; oyuna girmeden uo dizinindeki transerv.exe ve transerv. klasorunu silersen o problem düzelir , O pop-up help olayıda , optionsda language görünmüyosa , uo.cfg yi açıp Enabledpopuphelp=on gibi yazan kısmı off yaparsan düzelir.[signature][hline]to the victory... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unifont Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 harbi ha dogru be xcrack bende scptsel olarak yardım istiyo sandım:) xcrackın adımlarını takıp et o senı dogru yola goturur :lol:[signature][hline]Alemde Herkez Scripter Olmusta Haberimiz Yok. Sorsan Belkide %5i Html bilir. Sorsan %90 i Action bilir.(editler.) Sorsan Hiçbiri Sosyal Hayat Nedir Bilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 arklar ben bunu kendi serverımda değil, oynadım başka bi serverda yaşıyorum. yani ben sadece playerım. ve bunu düzeltmeye yarar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Xcrack, 06 Ocak 2005 23:13 tarihinde demiş ki: Kusura bakmayında saçmalamışsınız iyice :-) Arkadaş , transerv. in verdiği language hatasından bahsediyor, Arkadaşım ; oyuna girmeden uo dizinindeki transerv.exe ve transerv. klasorunu silersen o problem düzelir , O pop-up help olayıda , optionsda language görünmüyosa , uo.cfg yi açıp Enabledpopuphelp=on gibi yazan kısmı off yaparsan düzelir. 3 Eğer sayu felan kullanırsan devamlı bu hataları alırsın zaten ama onun yerine spell_say gibi bir function kullanılırsa shardlarda böyle hatalar almazsın o language hatalarının çıkma sebebide bunlardır. Saçmalayan yok! Biz burada her zaman scriptsel olarak yardım ederiz oyuncunun ne yapması gerektiği hakkında değil.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 yardımcı olmaya çalışan herkese tşkür ederim. yanlız neden işe yardım etmek amacı ile çıkıp küfüre kadar gidiosunuz anlamıorum. sakin olalım ve formun amacına hizmet etmeye çalışalım. herkese yakşamlar....... [Bu mesaj kralweb tarafından 07 Ocak 2005 20:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 peki şu uo.cfg uo nun içinde vede deskoptaki macroların içindede var .hangisini değişticez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 CdRomDataPath=C:Program FilesUltima Online CacheSize=25 HdUsage=max SavePassword=off Password= FilterPassword= TranslationServerIPAddress=127.0.0.1,28888 TranslationServerTranslatorName=Systran TranslationServerSystranNFWMarker=>?> TranslationServerSystranTopicalGlossaries=S TranslationServerSystranDocumentType=S TranslationServerAutomaticTranslation=true TranslationServerClickTranslation=on ClientFirstLaunch=no AcctID=x NextLoginKey=255 LastServerID=1 PlayerName=x DefaultChar=2 LastTip=3 ShowTips=yes ;------------------------------ Sound=on Music=off Footsteps=on AllowPathfind=off HoldTabForCombat=on OffsetGumps=on AutoArrangeMinimized=on AssumePlayAsGhost=on UseCircleTrans=off ScaleBarkTimes=on FrameSkipping=off NotorietyQuery=on ShowIntroAnim=off OrderCacheOnStartup=off SaveJournal=off JournalSaveUnicode=off GlobalQueue=off FilterPWOn=off ObscenityFilter=off FullScreen=off UseToolTips=on PopupHelpEnabled=on PopupHelpSticky=off PopupHelpPersistant=on TranslationServer=on TranslationServerAutomatic=on ColoredLighting=on ShadedFonts=off ShowIncomingNames=on StatReport=on DarkNights=off AlwaysRun=off TreeCanopies=off hepsinde vbu var. burda neyi değiştircez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 TranslationServerIPAddress=127.0.0.1,28888 TranslationServerTranslatorName=Systran TranslationServerSystranNFWMarker=>?> TranslationServerSystranTopicalGlossaries=S TranslationServerSystranDocumentType=S TranslationServerAutomaticTranslation=true TranslationServerClickTranslation=on kisimlarini sil. TranslationServer=off TranslationServerAutomatic=off PopupHelpEnabled=off PopupHelpPersistant=off bunlarda boyle off olsun...[signature][hline]FAUST www.noir.gen.tr Feel my world shake, like an earthquake. Hard to see clear. Is it me? Or is it fear? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Xharloan, 07 Ocak 2005 13:59 tarihinde demiş ki: 3 Eğer sayu felan kullanırsan devamlı bu hataları alırsın zaten ama onun yerine spell_say gibi bir function kullanılırsa shardlarda böyle hatalar almazsın o language hatalarının çıkma sebebide bunlardır. Saçmalayan yok! Biz burada her zaman scriptsel olarak yardım ederiz oyuncunun ne yapması gerektiği hakkında değil. Senin söylediğin olay yine aynı kapıya çıkıyor " TRANSERV " devamlı şunu kullan bunu kullan bilmemne yapla alakası yok , ben transerv. i sildim ve şu an bir scriptte 3284822348 tane sayu kullanıyorum ama hiç bir hata yok niye acaba ? Altta kalmamak için yorum yapıcaksanız biraz düşünün ... p.s. tarihine baktım ama yeni gördüm içimde kalmasın diye yazdım özür dilerim .[signature][hline]to the victory... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar