Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
önce donanım yazıım bölümü
daha sonra
kesip bölüm , divx formatına getirip, cdye sığcak hale getirsen nedne cdye çekilmesin yalnız dvdyi kopyalaman için önce dvdyi okuyabilen bir dvdrooma ihtiyacın var[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
ben buraya daha çok uygun diye düşünmüştüm... Neyse.
DVD leri nasl DivX formatına çevirebilirim? Hangi programla? DVD'nin dil değiştirme veya sahne arkası gibi ek özellikleri ne olur peki?[signature][hline]{==:{*__*}:==}
Mesaj tarihi:
dvd kiralayıp kopyalamayımı düşünüyosun :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
bende dvd writer ımı alınca ona heveslenmiştim ama arkadaş yapamazsın felan bi kaç şey sıralayınca vazgeçmiştim :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
yaparsın ..
shrink etmek lazım gereksiz bi sürü şey var orjinal dvd lerde commentary ler mesela adam film başından sonuna kadar konuşuyor şurda şöyle aptık bilmemne zaten o 3 gb falan kaplıo :) 8 gb te.. geriye special features leride sallarsan menü language ses falan kalıo yani :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Mesaj tarihi:
smart ripper adinda bir programla voblarini olusturacaksin mesela goruntuyu alacan audio = englishi alcan bide ok dicen sonra .vob dosyalarini dvd2avi ile acacan ve mpeg formatinda yapacan sonrada vdub ile ses dosyasini birlestirip divx yapacan daha detaylisi www.divx-digest.com da guide seklinde mevcut[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
  • Yeni Oluştur...