Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

~Uyarı Ödülleri~

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Michigan anti-lawsuit group her yıl ürünler üzerindeki uyarılara ödül veriyo...

Bu yılın birincisi tuvelet fırçası üzerindeki;
"DO NOT USE FOR PERSONAL HYGIENE" yazısı...

Tüm ödüller ve uyarılar için tıklayın, gerçekten çok komikleri var...[signature][hline]Streea the Mincer
Reany the Necro
Froc the Merc
DaoComics
Mesaj tarihi:
said:
Gabe_Logan, 18 Ocak 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
o uyarıyı yazan insanları güldürmek için yazmıştır. ciddi ciddi oturup, düşünüp yazmamıştır bence.

blender'da iyiymiş..

Adamların (ödül verenlerin) amacı zaten böyle en geyiklerini bulmak, ama uyarılar gerçek ürünlerin üzerinde olanlar..[signature][hline]Streea the Mincer
Reany the Necro
Froc the Merc
DaoComics
Mesaj tarihi:
said:
fizban, 18 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
başlğığın başına ve sonuna ~ koymaya gerek yoktu.

Ha var ha yok, gereksiz post atmana gerek yoktu...[signature][hline]Streea the Mincer
Reany the Necro
Froc the Merc
DaoComics
Mesaj tarihi:
Forum Kurallarını ve Başlıkla ilgili açılmış tüm topicleri okudum bu tip bişey görmedim

Ayrıca bence bu tip uyarı yapmak yanlış ve yerinde diil;
-Mesela küfür ediyo yada şu veya bu şekilde yasak bişey yapıyo olurum uyarırsınız ama yaptığım şey yasak değil
-Onu geçtim uyarıcaksanız, özel mesaj atarsınız; işte şöyle şöyle yapıyosun ama yapmamalısın diye... Açılmış bi topicin konusunu saptırmaya gerek yok
-Yok herkeŞ görsün örensin diyosanız, yeni topic açarsınız; işte "başlıklarda ~, -, hede, hödö, kullanmayın" diye[signature][hline]Streea the Mincer
Reany the Necro
Froc the Merc
DaoComics
Mesaj tarihi:
keşke "nasıl ukala olunmaz" gibi bir rehber yazsalar da hepimiz rahat etsek ?[signature][hline]

[Bu mesaj Goering tarafından 18 Ocak 2005 22:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Goering, 18 Ocak 2005 22:35 tarihinde demiş ki:
keşke "nasıl ukala olunmaz" gibi bir rehber yazsalar da hepimiz rahat etsek ?

Bunu bana yönelik yazdıysan, bence bidaha oku yazılanları çünkü resmi bi şekilde " "~" gibi işaretler koyarsan belki şu anda önemsiz gözüküo ama millet abartır" demek var, bide ~ koyman gereksizdi diye topici alakasız (şekil 1a) bi yere çekmek var

Lütfen bundan sonra ki görüşlerinizi ÖM ile atın, çünkü buraya cvp yazıcak kişilerin %90'ının sadece post kasmak yada fizban (yada herhangi rankli biride olabilirdi) yavşamak için atıcaını biliyorum...[signature][hline]Streea the Mincer
Reany the Necro
Froc the Merc
DaoComics
Mesaj tarihi:
al size
fatsu su sisenin ustune ki yazi

"Her Yasa Ideal"[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E
Name:TurkForEver
Job:Hunter
Server:Xigenon
Level:3x
Np:100