Mithat Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Baya bir zaman önce paypalda sadece karttan ödemeye yapabiliyordun , hesabında ki para ile bişi yapamıyodun. Hala öyle mi? Atıyorum biri benim paypal hesabıma para atsa onu kendi banka hesabıma atabilir miyim (ya da kartıma neyse işte) Yani hesabıma gelen parayı nakit olarak kullanabilmek istiyorum kısacası (veya kartıma atılırsa bankamatik kartıda uyar :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Hangisine evet baba ? Paypal hesabımda ki parayı banka kartına vs atabiliyor muyum atamıyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 https://www.paypal.com/tr/webapps/helpcenter/helphub/article/?solutionId=FAQ1737&topicID=WITHDRAW_MONEY_FROM_MY_ACCOUNT&m=TCI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 ooo bu güzel haber , şimdi sırada IRS'e başvurup türkiyede oturuyorum ama amerikan firmadan gelir elde ediyorum , vergi ödemem gerekiyor formu doldurmam gerekiyor. İçimden bir ses bir gün kapıma IRS dayancak diyor ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 abi aptal olma ya aahgaahhaahhahaahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Gram kafam basmıyor zaten , hayatta beceremem tek başıma , illa birilerinin yardımı gerekir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 sen paralari bana gonder, ben cekerim paypaldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Olur , IRS ITIN no varsa ver ben sana atiim sende parayı siteyi editorden kurtarmaya kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 olm ne IRS'si manyak mısın ya hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 kesin kapina dayanacak IRS hatta ingilizce degil dublajli konusacaklar turkiye oldugu icin "Su lanet olasica kapiyi hemen ac, seni lanet olasi!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 IRSme n'olur kaçır senin de olur ;DDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 cia'in black ops takimi gelir ozel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar