neutrino Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Elinde olup satmayı düşünen var mı? Eksik parçası falan olmaması tek şart. Haftasonuna kadar buldursanız çok seviniriz. Ebay'den sıfır fiyatı + 2 kutu malbuş teklifim son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Bulamadım bunu ya, ankara'da satan bi yer var mıdır? bilen yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 bizim arkadaşta vardı bu iğrenç bir oyun diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Satıyor muymuş sorsana bi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Güzel oyun bende var ama geçen gittigimde izmire bıraktım şansına küs yoksa oynaman için verirdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Teşekkür ederim luriel ^^ Abi gittigidiyor'da 250 lira istemiş birisi base oyuna sdfsd amazon fiyatı 37 dolar mı ne, shipping ödemek istemiyorum oyun fiyatı kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 pazartesi geliyomus arkadaş istersen getirteyim gelecek hafta veririm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Al burdan indir kendin yap :) Settlers of Catan Board Game PDF scan. Scans of tiles, pieces, and cards http://kickass.so/settlers-of-catan-board-game-pdf-scan-scans-of-tiles-pieces-and-cards-t7780073.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Luriel said: pazartesi geliyomus arkadaş istersen getirteyim gelecek hafta veririm? Abi bizim grup için arıyorum ben, böyle kutu oyunları topladığımız yerimize koyup kafamız estikçe oynanacak. Bi seferlik değil yani, çok sağol yine de. Satmayı düşünürsen alabilirim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 dreagloth said: Al burdan indir kendin yap :) Settlers of Catan Board Game PDF scan. Scans of tiles, pieces, and cards http://kickass.so/settlers-of-catan-board-game-pdf-scan-scans-of-tiles-pieces-and-cards-t7780073.html Heh güzelmiş bu alternatif de, eve gidince indirip bakayım bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar