WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Çalışan eden veya tanıdığı olan varsa çok süper olacak, 3 aydır çözemiyoruz hesabın saçma sapan askı problemini, sınırsız malbuş dürüm ayran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 0212 xxx xx xx'den Sena ile görüş. Google'da çalışıyor. edit : telefonu kaldirdim, yazik kadina, isteyen pm falan atip alsin bu arkadastan (di) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 ne iş yapıyor skype açabilcen mi ? 10 dk ya çıkıcam da çıkmadan bi öğreneyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 bi de public vermişsin de numarayı yığılma olur bak edit pls google dan arayıp gelen arar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Evet telefonu kaldırdığınız iyi olmuş. PM olacaktı bu. Ne kafası yaşıyormuşum anlamadım :) Bilmiyorum zamanında not almışım, ben bu arkadaşla görüşmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar