Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çin Seddi


to5un_II

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar, şimdi bir tanker'ım var, adı Fanti ve kendisini çok sevmekteyim. Arkadaş özellikle blaster oynadıktan sonra ilaç gibi geliyor, ölmek bilmiyor, ve blaster iken en başarılı olduğum işi (agro çekmek =P) yapmamı manalı hale getiriyor =)
Energy/Invul powrsetlerini kullanmaktayım. Sorun şu ki, hangi powerlar "kesinlikle alınmalı" bilmiyorum. Tecrübeli olanlar (olmayanlar da olur =)) bi fikir verirse sevinirim.

Şu anda lvl 8'im ve resist physical, unyielding, temp. invulnerability var, ayrıca ilk iki enery atağı (yumrukların birinin adını unuttum, öbürü de barrage) ve taunt var. Pool power olarak da flurry (lvl12) ve superspeed almayı (lvl14), sonra da fitness ve fighting almayı düşünüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aslında bu konuda sostizm de sana bayağı yardımcı olucaktır ama bende bu döneme kadar olan deneyimlerinden bişeyler aktarıyım. 2 atak +taunt senin için yeterli olucaktır. ddediğin gibi tankerin olayı AGGRO yu üstünde tutmak. bu yüden hem skill seçerken hemde slotlama yaparken DEFANS powerların üstünde yoğunlaş. bırak öldürme işini arkandaki blasterlar yapsın. Dün TRT 3 /sostizm o kadar rahat savaşmamızı saldırdıki , ne kadar teşekkürü etsek azdır. dün fighting poolu kullanmaya başladı kendisi. o şey hakkındada kısa bi "al/alma" önerisi vericektir. Keyzar ise fightingi mutlaka alma taraftarı. Ben hiç kullanmadım şu ana kadar. ilerdeki endurance harcama durumuna göre leadership ppolundan powerlar alabilirsin. grubuna deans ve accuracy buff sağlayan bi tanker ile savaşmak ne kadar mükemmel olur. speed ppol içinde flurry yerine kesinlikle hasten öneririm. birde adasu nun yaptığı gibi travel power olarak Fly alıp aggroyu yukarda tutmanında faydaları var.

daha çok yazılıcaklar var tabii. sostizmin gönderdiği bu portaldaki rehberleride bi oku derim.

iyi oyunlarrr :)[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 20

---
[b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sağ olasın =)
fighting poolda güzel bi damage resistance var, ondan istiyorum. super speed travel içindi, ama senin dediğin gibi düşününce fly da çok mantıklı...
unyielding olmasa combat jump-sj alırdım ama unyieldingle zaten knockdown yemiyorsun...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba,
Tunch beni referans göstermiş ama henüz bir tanker rehberi yazacak yeterlikte hissetmiyorum.Sadece bunca zamandır takımlarda gördüğüm/izledğim tankerler ve şu kısacık (18level) tanker geçmişime dayanarak görüşlerimi yazabilirim.

Bana sorarsan tankerler,
Berbat scrapper<=>super tanker çizgisinde kendilerine bir yer seçerler.

Berbat scraperlar, oyuna tanker başlar ama daha fazla dmg verme hevesi ile atak powerlarını alırlar ve onları slotlarlar. Ama ne yaparlarsa yapsınlar bir scrapperin dmglarına yaklaşamazlar, ancak gene de scraperdan biraz daha dayanıklı olurlar. Bu türün örnekleri provoke ve taunt sahibi olmayı da gereksiz görürler. Bu sebeple agro çekmeyi, dmg vererek halletmeye çalışılar. Bu durumda da yapay zekalı petler kadar fayda sağlar gruba. Aslında takımdaki rolü tanker değil, kötü bir scraperdir.

Süper tankerler, pek çok hero'nun friend listindedir ve gruplar sürekli onları arar. L6'da provoke alır. Taunt'u 6 slotludur. Secondary powerlara yüksek levellara gelene kadar pek yüz vermez, defans powerlarının ise hepsini alır, bol bol slotlar. Onun işi grup içinde kimsenin dmg almamasını sağlamaktır. Takıma nasıl DAHA faydalı olurum diye düşünür. Ancak madalyonun öbür yüzünde ise yalnız süper tanker pek de süper kahraman değildir. Mission sololamak çok uzun zaman alır. Tek bir mob öldürmesi ciddi uğraş ve çaba gerektirir. Bir blasterin single shot indirdiği mob onun 1-2 dakikasını alır. Tek başınayken "keşke daha çok dmg. verebilseydim" der. Yalnız super tanker, mutsuz süper tankerdir. Ama bu asla uzun sürmez. Online olduğunu gören eski takım arkadaşları onu israrla davet edecektir. Girdiği her yeni takımda, sohpeti ve gayreti de iyise, eklendiği friend list sayısı da artacaktır. Ancak kendi yalnızlığında bilir ki var olabilmek için takıma ihtiyacı vardır.

Şimdiiii:

Sosti sez(says): Bu çizgi üzerinde oyun tarzına, kişiliğine, takım bağımlılığına göre bir yer seçip tankerini oluşturman gerekir. Tam ortada olmak bile mümkün olabilir. İki ucunda da eksiler var... Umarım işine yarar.[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L40
Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L33
TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L16
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tanker kararkterimi açmamı sağlayan şey "Glacial King" isimli bir tankerla bir süre avlanmam idi ve çok etkilenmiştim. Sosti'nin tanımladığı süper tankerdı aynen. Ve şu an fırsat buldukça defans powerlarımı slotlayarak kasmaya devam ediyorum. Dmg verme konusunda ısrarlı olmamak lazım. Şunu farkettim ki attack powerlarım varken (respecledim) çok daha kötüydüm. Artık daha dayanıklı ve daha "işe yarar" bi tankerim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zaten energy line'ında belli 3 tane atak var, barrage, bonesmasher ve whirling hands. geri kalanı hikaye. Oonun dışında Unyielding mi temp invul mu diye düşünüyorum...
Aslında ikisini de açıyorum şu anda ama böyle de çok stamina yiyor =([signature][hline]Yahu benim asıl paticik username'i To5uN'du hatırlıyom şifreyi giremiyorum o yüzden! Uhuhu!

---

Liirhyks, Wookie Master Ranger/Swordsman (SWG, Eclipse) --Retired
Iceball, Level 49 Briton Cleric-Buffbot (DAoC, Excalibur) --Retired
To5uN, Level 14 Elec/Elec Blaster (CoH, Justice) --Baydi =(
Fanti, Level 10+ Invul/EM Tanker (CoH, Justice) --Kasıyoruz işte...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tosun takımına göre ikisinide açarsın. eğer arkanda ofansif bi takım varsa (en az 2 blaster) çok fazla saldırmana gerek kalmaz , end. sorunuda yaşamazsın pek. zaten iyi defans yaparsan kimse sana "niye saldırmıyosun" gibi bişey demez. diyenleri sallama zaten :D[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 22

---
[b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...