Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Merhaba, Evde iki farklı Turkcell 3G modem var. Neredeyse dial up tan hallide çalışıyorlar. Bu modemler mi kalitesiz, nedir bunun olayı ? Birkaç PC'de denedim, sonuç aynı. Aynı yerde telefondan tether yapınca insan gibi girebiliyoruz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 türkceli ara anlat olayı, sonra de ki sinyal yükseltmesi istiyorum bu numaraya de kısaca sinyalini yükseltsinler ben silivride tek sinyal alıp interneti unutmuşken sinyal yükseltmesi ile fiberden hızlı internete kavuştum 4-5 ay önce bu telefon konuşmasından sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 modemın arayuzu varya orada 3g ye kilitle. sadece 3g yapsın öyle bi dene bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Somon said: türkceli ara anlat olayı, sonra de ki sinyal yükseltmesi istiyorum bu numaraya de kısaca sinyalini yükseltsinler ben silivride tek sinyal alıp interneti unutmuşken sinyal yükseltmesi ile fiberden hızlı internete kavuştum 4-5 ay önce bu telefon konuşmasından sonra Sinyal yükseltmesi nasıl oluyor? Yaşadığın yerdeki baz istanyonuna mı ayarlama yapıyorlar? Öyleyse sanırım yasal limitlere göre başta ölçüp bakacaklar falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 başka şeyler var yahu, yasal olarak sadece mekanik değişimlerde haber veriosun. olay sadece "sinyal var yok" değil. İstanbuldaysa asya bölgeyse yardım ederiz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 telefonda kullandığım hatta benzer bir sorun olmuştu. destek hattında x telefon görüşmesi sonunda bir cthulhu'nun kulu "3G değilmiş tamam ben hallettim" deyip düzeltmişti. çaktırmadan ixir satıyorlar galiba sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Somon said: türkceli ara anlat olayı, sonra de ki sinyal yükseltmesi istiyorum bu numaraya de kısaca sinyalini yükseltsinler ben silivride tek sinyal alıp interneti unutmuşken sinyal yükseltmesi ile fiberden hızlı internete kavuştum 4-5 ay önce bu telefon konuşmasından sonra Sinyal yükseltmesi neymiş lan kapsama yokmuş saha kurmuşlar sdfg. telefonunuzla biraz test edin evdeki 3g kapsama durumunu sonra modem falan alın alacaksanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Sadece 3G'ye ayarlı zaten. Download 26 kB/sn ile falan gidiyor yani. Baya baya dial up :) Bu arada normal telefondan girince hızlı dedim ama, Avea ve Vodafone ile denedim. Turkcell normal hat yok, sadece bu 3G modemler var. Ben genel olarak lokasyon bağımsız yavaş olduğundan, ve Avea'dan kötü olamayacağından yola çıkarak, belirtmedim ilk mesajımda :D Bu arayarak çözdürmeye çalışayım, hatlar şirket üzerine, ben arasam bilgi vermezler, artık sordurcaz bi yerlerden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 ara derdini anlat, hat sahibi izni gereken bir işlem varsa ver numarasını arayıp onay alsınlar acilse eğer. insaflı biriyse bu şekilde yardım edebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 bana da bir arkadaşım demişti böyle aradım çekm,yor telefonum sinyal yükseltir misiniz dedim, sinyalinizi yükselttik telefonunuzu kapatıp açın dedi tamam dedim 3g geldi 2 tık çekerken full çekiyor suanda yani sinyal yükseltir misiniz dedigimde ne diyorsun kardeşim demedi operator aksine işlemizi yapıyorum bekleyin yükselttik sistemden dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Turkcellin problem cozdugunden bahsedilmiste, acilen bu postu haraslamam lazim.Insanlarda iyi bir intiba birakmamali bu sirket.X( vodafonedan turkcelle gectik.Bulundugumuz bolgede turkcell cekmiyomus.Taahut imzalatan arkadasa durumu taahutu imzalarken dedim.Turkcell bu durumu boyle birakmaz en kisa zamanda gerekli calismalar yapilip sinyal seviyeniz yukseltilecek dedi.Aradan 1.5 ay falan gecti.Arada arayip bu adama hatirlatiyorum, iste bilmem ne bey sinyal seviyesiyle ilgili gorusecektiniz, ne durumdayiz... Her seferinde de bu gun gorustum yarin gorusecem, sizin oraya bakan tekniker hastaymis, arkadaslardan cevap bekliyorum gelince haber edicem, islemlerinizi baslattim sizi arayacaklar diye diye 2.5 ay oyaladi bizi.Bu adamlar daha cok mevzular yasadik.Yani bir insan bir is icin nasil en uyumsuz karakter olur, bir isten nasil anlamaz ama o mevkiye vatoz gibi tutunur hikayesi o da.Cok sikintili cok...:)o Durum vahim, telefon cekmiyo burada.Konusurken kesiliyo, internet yok gibi.Bol bol no service. Vel hasili bu adam bu isin cozumu degil diyip musteri hizmetlerini aradim.Sirketiniz adina acilmis bir sinyal seviyesi kaynakli islem yok diyo kadin.Ya diyorum mumkun mu, bilmem kim benim sirket danismanim, bu arakadas gerekli islemleri baslattigini soyledi.Hemde 2.5 ay oldu.Simdi ben bosuna mi bekledim diyorum.Kadinda durustmus, oyle olmus dedi. :) Sizin kaydinizi buradan alalim gerekli islemleri baslatalim falan filan...Ne kadar surecek bu isler diyorum, 1 ayi bulur geri aranmaniz diyo.Yahu ben zaten 2.5 ay oyalanmamis ne demek 1 ayi bulur diyorum, cevap yok...Prosedur geregi. Yaklasik 1.5 ay sonra uzun uzadiya tacizlerime muteakip, musteri hizmetlerine biraktigim, mail ile gonderdigim onlarca sikayet kaydina muteakip sonunda btknin ilgisini cekmis mevzu.Birgun alel acele aradilar, musaitseniz geliyoruz sirketinizin orada sinyal kalitesini olcecez diye.Buyrun gelin hatta acele gelin dedim. Geldiler.Gelen arkadas sinyal kalitesinin kotu olmadigini gorusme yapilabilecegini soyledi.Sonra amirini aramaya calisti.Konusurken hat koptu.Sonra uzun sure adami bi daha geri arayamayinca, haa burada bu problem var cidden diyip, telefon ceken bi yer aramaya basladi.Buldu orada problemi anlatti falan...Repeater cihaz takmaya karar verdiler. Arkadas bunu neden takacaksin, sinyal bana kadar duzgun ulassa bu alet duzgun ulastigi yerden itibaren sinyali yukseltir ama bana gelen sinyal seviyesi cok dusuk/kotu.Bu alette pseudo yukseltecek sinyali bir nevi placebo, telefon 5 bar cekiyor gorunup gene ayni konusma sikintilarini yasacatacak diyorum ama dinletemedim. Cihazin takilabilmesi icin btk uzerinden onay alinmasi lazimmis.Cihazla ilgili ilk konusan arkadas, btk onayi icin ertesi gun belgeleri toparlayip sureci basltacagini soyledi.Aradan 1 ay kadar gecti, surecin baslatilmasi icin sirketten imza almalari gerekiyomus. La dedim 1 ay once konustuk bunu.Ertesi gun baslatacaktin sen onay surecini.Neden bu gun benden imza aliyosun.1 aydir nerelerdeydiniz.Ara ara aradim adamlari bide.Surec ne durumda diyorum, btkda onay bekliyoruz diyolar.Halbuki adamlar btkya daha basvurmamis bile... 3 cihaz takacaz diye konustular basta.Sirkette 3 kat var.Simdi 1 cihaz takabilirim diyo adam.Birde tehdit ediyo .......nin evladi.Bir daha sikayet kaydi acarsaniz, fabrakanizin cevresinde telefon ceken bi yerden rapor alip, bunu fabrakanizin raporuymus gibi kullaniriz.Bir daha kimse gelip burada sinya seviyesi ustune calisma yapamaz falan falana ... Isin ucu boyle olunca sikayet etmeyide kestim.BTK nin sayfasindan sikayet yazinca turkcell de direk baz istasyonu diyosan onunla alakali adama dusuyomus sikayet kaydi falan...BTKninda bir halta yaradigi yok.Metin aktarma servisi direk.Oradan en az 5 defa sikayet kaydi olusturdum devlet tarafindan herhangi bir gelisme olmadi. Velhasili kelam, ben bu adamlarla her turlu iletisim kanali uzerinden, telefon, internet ustunde farkli farkli mailler, kendi sikayet kanallari, btk... falan falan kullanarak elimden geldigimce biseyler yapmaya calistim.Fakat sonuc, hala telefon cekmiyor.Cihaz falan getirip takmadilar daha.Adamlar yalanci, sahtekar.... Cok sikildim cok.Sunlari yazarken arada atladigim o kadar cok detay var ki cileden cikaran. Turkcell pismanliktir!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 ya aslında müşteriyi baya önemsiyor bizimkiler, hele ki şirketmiş sizinki. Yani vfn in falan önemsediğinin 3-4 katı önemseniyor burada. tehdit olayı çok acaipmiş ya ben daha görmedim böle bişi şimdiye kadar. üst yönetime gitse yer yerinden oynar bu tehtid olayı. Baya büyük bi hata var orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Suark said: ya aslında müşteriyi baya önemsiyor bizimkiler, hele ki şirketmiş sizinki. Yani vfn in falan önemsediğinin 3-4 katı önemseniyor burada. tehdit olayı çok acaipmiş ya ben daha görmedim böle bişi şimdiye kadar. üst yönetime gitse yer yerinden oynar bu tehtid olayı. Baya büyük bi hata var orda Ankara polatlidayim.Bu arkadaslar ankara merkezden geliyolar.Ben turkcell cephesinde 1 tane muhattap bulamadim.Platinum uyeyiz bide.Oyle 100lerce hat kullanmiyoruz ama.18 hattimiz var.2si fct cihazi ustunde.O numaralari hala musterilere veremedim.Onlarda cekmiyo cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 pulkas said: Arkadas bunu neden takacaksin, sinyal bana kadar duzgun ulassa bu alet duzgun ulastigi yerden itibaren sinyali yukseltir ama bana gelen sinyal seviyesi cok dusuk/kotu.Bu alette pseudo yukseltecek sinyali bir nevi placebo, telefon 5 bar cekiyor gorunup gene ayni konusma sikintilarini yasacatacak diyorum ama dinletemedim. Yanlıs biliyosun. Repeater takılsa sorunun duzelecekti cok buyuk olasılıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 toggie said: Yanlıs biliyosun. Repeater takılsa sorunun duzelecekti cok buyuk olasılıkla. Takarlarsa, takacaz dediklerinden bu yana 3. aya girdim hala bekliyorum, bu konudaki son durumu belirtirim ama su anda hala bu konuyla ilgili bir girisim yok.En son belgeleri imzaladik, uzerinden 3 hafta gecti.Gecen gun telefon ettim ne durumdayiz bir gelisme var mi diye ama hala bekliyoruz dediler.Ben btkya belgeleri gondermis olmalari konusunda da supheliyim ama neyse bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Ellerinde malzeme yoktur takamıyorlardır. Sen sikayet etmeye devam et, surekli musteri hizmetlerini arayıp case actır. Twitter'dan yaz, sikayetvar.com uzerinden buraya yazdıklarını yaz. Bir daha da kurumsal anlasma yapmadan once hatların kullanacagı yerdeki kapsamayı ogren, test et. Yaparız, ederiz laflarına guvenme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar