Fly Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 selam hobi olarak girismek istiyorum fpga uzerinde hardware sentezlemeye mikrokontrolorler icin arduino var misal baslangic icin convenient bir paket halinde gelen, bunda da papillo denen bir paket varmis gordugum kadariyla fakat turkiyede cok limitli seylere rastladim, neyle baslamam gerektigi konusunda da bir fikrim yok, 1.5k tllik starter kiti oo pahalliysa iyidir diye alip ilgim yokmus lan diye kenara atmak da istemiyorum, ucuz etin yahnisiyle baslayip sogumak da. ulke sinirlari icinde nasil baslanabilir buna, bilgisi fikri olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 türkiyede çizgi market satıyor uygun fiyatlı olarak. hem mikroişlemci hem fpga kitleri vs. alteranın bir kaç ürünü var sitede. http://market.cizgi.com.tr/product/education/altera-de0-nano-academic mesela şu var 22k logic element biraz düşük ama başlangıç için iyidir herhalde. ben okulda xilinx'in ürünlerini kullandım spartan 3e. o yüzden altera hakkında pek fikrim yok açıkcası. bir araştır derim burdaki ürünleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 ona akademik diyor yalniz, alamiyorum sanirim alteranin en guncel lowendi cyclone v sanirim, onlarin kitler de makulmus alinda bakayim onlara aralarinda atom islemcili arm islemcili vs olanlar var, noob iken zorunlu mi bunlar yoksa olmasa da olur mu ? fpgayi ayaga kaldirirken vs ise yariyorlar sanirim asenkron tasarim ilgimi cektiydi aslinda, birkac akademisyen oturmus dokumante etmis guzelce anlatmis, fakat fpga'de olur mu bu is diye aratinca bakinca abov yani clock yoksa then who was signal modunda feci bilgi kirliligi var, fpga'de implemente edenler var master tezlerinde fakat lut'lar buna uygun degil diyen de bakayim biraz daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Nexys3 ile unide egitimini aldim. aslinda cok zevkli. türkiyede is imkani olsa daha kasarim belkide. Sen arastirma yaptin mi nedir türkiyedeki pazar alani. (bununla xilinx web kitle gayet güzel yapabiliyorsun ama sirf akademisyen fiyati olabilir bi bak. http://www.digilentinc.com/Data/Products/NEXYS3/NEXYS3-obl-400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 tr'de savunma sanayi falandir sanirim, elektronikci olmadigim icin fikrim yok pek de zaten tamamen eglencesine bakiyorum, hedefimdeki seyi iki uc yila yapsam da ticari bir sonuca varma ihtimali sifira yakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Fpga hala yeni bir teknoloji.Türkiye'yi bıraktım yurtdışında da vhdl iyi bilen sayısı baya az.Daha önce bu işlerle ilgilenmediysen vdhl seni zorlayabilir. Ama başlayacaksan spartan 3e iyi bir başlangıç kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Eglence ve FPGA mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 PIC var eğlenmek istiyorsan ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 eglence icin ARM9 da embedded kasin gencler saclarinizin nasil tel tel dokuldugunu gorurken cok egleniceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar