Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dual Screen lag ve sound.

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Şimdi bende msi gs70 laptop ve LG'nin de bvirtane 3d+hd tv si var.
Ben kendim laptopta bişey yaparken yada oyun oynarken kız arkadaşım da tv de bişey izleyebilsin istiyorum. Laptopa kulaklık bağlayıp tv de o tarafa taşıdığım pencere player yada herneyse o sesleri verirken diğer ekranda kalanlarda oraya sesi versin istiyorum doğal olarak.

Bunun dışında tv de cs:go açtığımda hafif bir delay var bunun önüne geçemedim anime izlerkende biraz değişik geliyor bana tam anlayamıyorum nedendir böyle kaliteli değilde el kamerası ile çekilmiş gibi.

Önerileriniz?
Sosyal ağlarda paylaş

HDMI'dan veya Displayport'dan televizyona cikis verip televizyonun kulaklik cikisina ilgili kulakligi takarsan laptop'un ses karti uzerinden ayri bir kanal kullanabilirsin. Tabi ilgili player'in ses kanalini TV'ye cevirmen gerekiyor.

Kulakliga giden sesi laptop uzerinden de verebilirsin ama o zaman ya televizyon uzerinden ya da ayri bir programla ayri bir ses kanali yaratman lazm.

Herhangi bir laptop'un boyle bir durumda kasmasi oldukca normal, ozellikle anakartin ve devaminda ekran kartinin zayifligi itibariyle input lag miktari artacaktir.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi cs:go için söyleyeyim sesi kulaklıktan alıyordum laptopa bağlı olan ve oyun kasıyordu tv de. Duplicate screen yaptım ozaman laptopta oyun kasmıyor ama tv de hala delay var. Laptop screen kapalı yaptım ama yine tv de delay vardı.

Ses olayını ise şöyle çözümünü buldum>>>
windows
ilk defa windowsta işe yarar bilgi buldum kendi adıma.

Delaye çözüm varmı büyük ekranda rahatça oyun oynayabilirmiyim?
Sosyal ağlarda paylaş

• 11 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...