bemre Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Kingdom online konusu vesilesiyle Türkiyedeki diğer oyunlara bakma gereği duydum. Başlığı bulamadığım için farkında olmadığımız (yada benim yeni farkettiğim) dragon nest türkiye konusunda bilgi sahibi olan, tecrübe eden varsa bilgilerini paylaşırsa seviniriz. Oyun anime görüntülere sahip Benim gibi yeni farkedenlere sitesi http://dn.mayngames.com/ videoları güzel duruyor. açıkcası Türkçe mmo ve oyunların çoğalması sevindirici [video]https://www.youtube.com/watch?v=gv-PHtn261g?feature=oembed" width="459"> Bu arada oyunu indiriyorum, torrent seçeneği de koymuşlar. 4,5gb 40 dakika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 +9 pala yoksa oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 +15 reklam itemi; "böyle bi oyun varmış arkadaşlar yeni duydum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 bir canavar mı yaratmıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 efsuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 al sana bilgi: bu oyun avrupaya geldiğinde karakter sayısı ve level sınırı düşüktü. O yüzden insanlar avrupa serverlarında bile oynamıyordu. Bu bilgiden yola çıkıp türkiye sunucusunu araştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 bu oyunda skill açmak bile paralıydı. ki mayngames almış pek fazla ayakta kalmaz oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 tamam vurmayın :) yüklemiyorum vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Türkçeye çevrilmiş oyunlara karşı bi alerjim mi var nedir ister istemez ingilizceye çeviriyoruım dili. Yada alışmış kudurmuştan beter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar