madcow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Merhabalar, Beni tanıyanlar bilir baya kocaman bi arkadasım bi suredir doktor kontrolunde de diyet yapıyorum fena da gitmiyorum ama vucudum inat etti yagları yakmıyor(fucking insulin direnci) ve doktorum da yuruyus yapmamıs soyluyor bunu kırabilmem icin. Ama doktoranın ogrencilik doneminde oldugum icin(ta + ra + ogrenci) pestilim cıkıyor ve yuruyuse cıkacak enerjiyi kendim de bulamıyorum. Ben de eve bir bisiklet alıp en azından hafta da bir kac gun 20 dakika falan dizi falan izlerken yavas yavas cevireyim vucudu ısıtayım seklinde dusundum. Bu konularda aranızda bilgisi olanlar tecrubesi olanlar vardır diye sorayım dedim. Sorularım: -Dikey mi yatay mı? bunun ne gibi bir onemi var bel destegi dısında? -Bu bisikletler kac kilo tasır? Ayrı markanın aynı urunune bile farklı farklı tasıma agırlıgı yazan yerler var gg de falan tam ciddiyetini anlayamıyorum yazan tasıma agırlıgının. hayır aldıgım bisikleti de kırmayım ilk gunden =) -Yuruyus yerine bisiklet ne kadar deger kaybettirir kalori kaybı falan acısından aynı sureli yuruyus ve bisiklette? -İstanbul'da tavsiye ettiginiz bir magaza var mı bu urunu bulabilecegim gibi bakabilecegim orada konusabilecegim? Bu sismana bi el atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 abi o seleye nasıl oturacaksın? iç organlarına zarar verir gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Yürüyüş bandı, go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 yuruyus bandı cok daha kotu bi secenek benim kilomda ayrıca dizlerimin 2 si de sakat ve daha da mahvedilebilme ihtimali var. http://mcdn01.gittigidiyor.net/14711/tn50/147119696_tn50_0.jpg?_=1421943823 soyle koltuk gibi selesi olanlar var. iste yatay bisiklet dedikler bunlardan dusunuyorum zaten genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Kilo o kadar yüksekse zaten 5-10 dk. yürüyeceksin abi, sanmıyorum dizlerine birşey olacağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 oha bu iyiymiş. eğer kilo şeyi tutarsa fena olmayabilir. düz yürüyüş gerçekten inanılmaz sıkıcı bişey abi bide o yüzden enerjin yok. bana da günde 1-1.5 saat yürü deniyodu yıllardır. köpekle yürümeye başladım yazdan beri. bi amacı oluyor yürümenin güzel oldu eşşek gibi yürüyorum. bu tip aktivitelere katalizör şart bi yandan dizi izlemek gibi falan. bide diette başarılar baya sevindim helal bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Eyv kanka. Valla 2 ayda 9-10 kilo oldu iste doktor kontrolundeyken biraz oncesi de var ama o sırada evde kantarım olmadıgı icin verdim mi vermedim mi bi fikrim yok. Master tezi yazarken cok kilo almıstım onları attım simdi son 8 senedir biriktirdiklerime basladım. Ama yag az veriyom yag vermek lazım. su atıyor vucud cok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Düz yürüyüş iyi de koşabilmeye başlayabildiğin andan itibaren olabildiğince koşmak daha hayırlı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Kosabilmeme cok var. Aslında cok olmaması lazım tabi de bu kiloda(164'um suan yazayım yani) amerikan futbolu oynadım yani. ama sonuc sol diz baglarımı esnetmem oldu ve tekrarlayan bi sakatlık haline geldi. nabzımı kontrol edemiyorum eskiden daha iyi ederdim sprintte atsam jog da atsam. simdi az tempolu yururken bile ucup gidiyor eh bu da korkutuyor tabi. ama tabi nerdeyse 3 4 senedir halı saha ve basket oynamak dısında spor aktivitem olmadı onlarda haftada bir falandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar