Horrible Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Bu şarkıyı çoğunuz biliyordur heralde şarkısnın ismini bilmiorum sadece nakaratını biliorum sanırım süper babanın şarkısıydı.Ya bu şarkıyı kazaa vs. hariç indirebileceğim bir site yada kasedi fln var mı?Veya herhangi bi pati arkadaşımızda varsa bana özel msj atabilir mi msnimi veriim göndersin.Çok mutlu edersiniz benim eğer bulabilirseniz...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 yeni türkü'nün şarkısı. indirebileceğin bir yeri bilmiyorum, yeni türkü'nün best of'u çıkmıştı üç albümlük, uygun bir fiyata. orada kesin vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 tmm çok teşekkürler buldum ...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Okulda olsam gönderirdim ama evde yok :/ Eğer 23 üne kadar bulamazsan yolayayım. Ama yeni türkü'nün ünlü bir şarkısıdır, kazaa veya emule da bulabilmen gerek[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Ben kazaa dan çekip yollayıverdim :)[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Ya bana da yollayabilirmisin acaba bulamıyorum[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar