WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Selam :) Razer blackwidow staelth edition almıştım çok geçmeden kahve döktüm ama genelde sıçrayan kahveler. Hemen ters çevirip salladım tuşların aralarını kağıt havlu ile emdirdim ama işe yaramamış sanırım. Bazı tuşlar çalışmıyor bazıları yanındaki tuşları da basıyor. Örneğin D yazınca DS yazıyor gibi. Ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 garanti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 senko said: garanti? Amazondan aldım 1 ay muhabbeti var amazonun 1 aydan sonra ilgilenmiyorlar sanırım. Razera yollasam? Ama kahve döküldüğü için garanti kapsamına alırlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 imgur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Saolun. Biraz temizledim ettim space tuşu bazen 1-2 tık basılı kalıyor onu çözemedim hala. Şu anda çalışır halde klavye razera mail falan mı atsam bakarsın replacement atarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Replacement yaptılar saolsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar