roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Bu bahsettiğin iki otoyolun özellikle: TEM Köprü - Yenibosna E5 Köprü - Bakırköy arasında ceza yiyen var mı? Ulan kimse uymuyor limitlere. 2 sene sonra ceza gelcek diye korkuyorum. Fakirim sevdiceğim, zorlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 2 yerdede arabalar hep yavaşlıyor zaten bilinen bir yer yani :) hızlı gidenler cezayı yiyor.son zamanlarda daha bi dikkat ediyorlar hız sınırına cezayı hemen basıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Nerdeyse hergün Ümraniye-Bakırköy yapıyorum, daha gelmedi ceza, boş bulunca yardırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Dünyanın en gerizekalı uygulaması bu zaten. Cezanın suçtan 3 sene sonra gelmesi. Ben suçu işlemişmiyim ne zaman işledim ne yaptım suç neymiş öğrenme sansın sıfır. Amaç sadece hazineye para girsin yoksa haşk bir şey öğrensin felan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Hergün Feshane'nin önündeki durağı kullanıyorum işe gitmek için. Eminönünden gelen yöne bir EDS kamerası koydular. Tam dönüşte kaldığı için insanlar genelde yola ve dönüş sonundaki ışığa odaklanmış geliyorlar. Yeşili gören basıyor yol düzleşiyor diye ama 5 dakika otobüs beklediysem 30-40 arası foto çekmiş oluyor hız yüzünden o noktada. Hadi kırmızıda geçen hakediyor da 50'yi geçeni de affetmiyor makine. Çok fena çok. Maps nokta bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 EDS cezaları 15 gün içinde geliyor max. Elektronik ortamda olduğu için direk işleme giriyor. Elle kesilen cezalarda sorun var daha çok. Kesiyo, işleme girecek, posta gönderilecek vs.. Ben dün daldım biraz hızlı geçtim mesela, 15 gün içinde gelmezse o an EDS başında memur yok demektir sdf. Lu an için gib.gov.tr'de gözüken bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar