Daniel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 yaşın kaç 18 den sonra yapman gerekiyor vücut gelişimini tamamlaması gerekiyor yani ergenliğin bitmiş olması gerekiyor[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Toz moz zaten dünyanın en denyoca şeyi. BEnim gittiğim yeri işleten adamla muhabbet iyiydi benim, kulak misafiri oldum bi ara kendisi gibi fil bi arkadaşıyla muhabbetine. Adam şöyle dedi ya : Bu yabancılar en güzelini yapıyor abi, hemen evlenceksin yapacaksın bir tane çocuk, sonra yüklenceksin ilaca, toza. Fıstık gibi oluyor valla. E be, yapılır mı ya zaten olmuşsun fil, daha ne şişeceksin? Ya ben cüsseli sayılırım, adamın kolları bacağım kadar. Beni havaya kaldırıp dizinde ikiye kırabilir yani. Ve hala toz moz diyor. Nereye kadar? diye soruyor yani insan. Değer mi vücudunu harap ettiğine.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bu adamlar abartmış kas geliştirmmeyi heralde adama 56 kiloluk dumble versem dalga geçiyom diye döver :D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 birşey daha sorucam mesela dumble alıcam normal demir ne denir bilmiyorum atıyorum iki tane 3.5 kilo ağırlık 2 tane 2.5 4 tane 1 er kiloluk falan 10 tamam lıycam ne kadar tutar[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: TahtaBacak, 18 Ocak 2005 09:49 tarihinde demiş ki: Narin 2 bucuk sene ugraşmışsın peki o resimlerdeki pısırık cocuk kim ugraşmadan önceki halin mi? ben koymustum resmimide silmislerdi ..Gorenlere sor ..[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: redge, 17 Ocak 2005 20:50 tarihinde demiş ki: Tamam işte ben onların dediğini illa yapcak değilim peki bnunula ilgili falan site varsa verin Yaş kucumsemek ıstemem lakın bır yazında malum kızlar gıbı bır soz kullanmıssın soruyorum o halde 20 yasındakı bır bayanı mı etkıleyeceksın kaslı halınle?? Sana en ıyı bu konuda onerebılıcegım gıt basketbol oyna bır sure sonra vucudunda gelısır ve saglıklı bır sporcu da olursun ve yasın ılerledıkce bugunkı actıgın thread ın yuzune bıle bakmazsın dıyeceklerım bu konu hakkında bu kadar..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 abi en iyisi spor kardeşim basket masket oynayın yüzün. olmadı benim gibi oturun davulun başına iki saat daşaklarınızdan ter gelsin :P[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: freeedom, 18 Ocak 2005 14:02 tarihinde demiş ki: ya bu adamlar cok guclu olmuyo herhalde dunyanın en guclu adamları yarısmalına katılan adamlarda hic bole kaslar yok yani iman gucumu nedir. Strongest Man'de bi tane eski bodyci var hatırlamıyorum adını şimdi..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 marius mu ne var strongest man programında 56cm biceps var herifde karın mide kare kare adamın ve genelde 1. oluyor o olmasın?en iyi vucut onda çünkü gördüğüm kadarıyla[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Evet en iyi vücut onda odur herhalde..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 gözleride buz mavisi acık renkli baya harbi süper adam tutup tutup atıyor[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Penthesilea, 18 Ocak 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Dediğim gibi, 15 erken, dumble falan tamam da, öyle salon işine girme bence 18 yaş olayı da o yüzden doğru yani. Çünkü erkeklerde 18 yaş civarında biter gelişme. Sadece boy uzaması olarak değil, her türlü gelişme sorununa sebep olabilir. said: Daniel_Xavie, 18 Ocak 2005 11:15 tarihinde demiş ki: yaşın kaç 18 den sonra yapman gerekiyor vücut gelişimini tamamlaması gerekiyor yani ergenliğin bitmiş olması gerekiyor said: Slat, 17 Ocak 2005 21:19 tarihinde demiş ki: Şunuda yazayım rahatlayacam sonra.. Properly designed and competently supervised youth strength training programs may not only increase the muscular strength of children, but may also enhance motor fitness skills (e.g., sprinting and jumping) and sports performance. Preliminary evidence suggests that youth strength may also decrease the incidence of some sports injuries by increasing the strength of tendons, ligaments and bone. [signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mariusz Pudzianowski'ymiş adamın adı.[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 doğru kalmıs aklımda ötekiler yağ tulumu zaten marius eziyo[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ne yani 18 den asagi olunca bisi oluyomuyo mu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ehem..[signature][hline]imza, tAKAAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar