Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kas Geliştirme

redge

Öne çıkan mesajlar

said:
Anti_Teacher, 18 Ocak 2005 01:40 tarihinde demiş ki:
bide bi zımbırtı hareket vardı sandalyeye oturur gibi bacaklarını kırarak duvara yaslanıyosun kollarını da yana doğru açıyosun 180 derece 1 dakika bekliyosun manyak zorluyo hareket ama acaip kas geliştiriyo

su haraketi resimli bi sekilde anlatsaniza anlamadim[signature][hline]imza, tAKA

AAL' 05
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tAKA, 18 Ocak 2005 02:01 tarihinde demiş ki:
su haraketi resimli bi sekilde anlatsaniza anlamadim

sırtını dayıyosun duvara aynı sandalyede oturur gibi bacakları kırıyorsun L şeklinde o şekildeyken omuz hizasında açıyosun kolları yere paralel düz çizgi oluşturacak şekilde[signature][hline]-Old School Keşh-
Sosyal ağlarda paylaş

bence çok da hafif kiloyla başlama yani nekadar güçlüsün bilmiyorum ama :)
hafif kilo çok tekrar kasları şişirmez pek yanı güçlenirsin ama Bruce lee gibi olursun böle sıska ama vurduunu devirir :)
o yüzden biraz ağır bi dumbell kullan ve az tekrar yap mesela 3x15 yapma da ağır dumbell la önce 7 sora 9 sora 10 yap kaslarının daha çok şiştiini görürsün zaten ağırla çalıştıktan sonra
bu arada dumbelları kaldırma işlemini yaparken nefes ver mutlaka ağızdan böle azını balon gibi şişirip kaldırma aman çok tehlikeli :) hadi kolay gelsin[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
c_e_z_a18, 18 Ocak 2005 01:29 tarihinde demiş ki:
birak allahini sewersen yaa kerem tunceri bile 1.80 civarii..
1.75 tmm daa yani asagisi kurtarmiyo..

adam 15 yaşında ya
çok bilio sankı[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tAKA, 17 Ocak 2005 20:56 tarihinde demiş ki:
slat,
18 yasindan sonra genelde insan vücudu gelisimini tamamliyor gelisim tamamlanmadanda agirlik altina sokulmasi duzensiz kas yapilanmasina sebep olur bu kadar basit lütfen bu konuda birsey bilmeden yorum yapmayalim benim 18 yas demem salon icindi ki salonda genctir kani kaynar ister istemez buyuk agirliklara girmek ister kucuk agirliklar bile bu yasta zararli

yeterince aciktir umarim?

ya adam büyük ağırlıklara nasıl girsin? hareketleri bozmadan kaldırabildiği max kiloya girer. ( kaç tekrar ve set olacaksa ona göre kg )

sanki adam 100 kg girebilecekte, kendini zorlamayıp 40 kg girecek.

ben 16,5 yaşımda başladım. hala devam ediyorum.

Bu arada kas yapılanması o kadar kolay değil. 1 senedir aminoasit filan kullandım. Yediğime içtiğime dikkat ettim. doru dürüst kas gelişmedi. yani bu iş sandığınız kadar kolay değil.

http://album.paticik.com/b/4237.jpg

10 ayda ancak bu kadar. yaş 17,5

boy uzamasında sorun yapmacağı, hatta doğru programlarla çalışılırsa boy uzattığı bile bilinmektedir. Çünkü BB yaptığınız sürece daha çok growth hormon salgılıyorsunuz.

bb hakkında sitemizde antrenorlerden bilgi alabilirsin.

www.turkforum.dk forumda benden kat kat daha bilgili olan kişiler var onlarla irtibata geçersen sorularını yanıtlayacaklardır.[signature][hline]Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

Geç kalmışım biraz, yorumları da okumadım ama bu yaşta kapsamlı olarak başlarsan boy uzamanı durduracağını bil ağırlık çalışmaktan.
ÖSS den önce 5 ay kadar yaptım, kol göğüs bölgesel yapıyordum ve cidden kol göğüs baya şişmişti, ama sonra salonda yaptığım bir denyoluk yüzünden sağ kolumu sakatladım ve 3 ay yasaklandı, sonra da ÖSS ve yaz tatili girince kaynadı salon.
Şimdi okulumda süper bir çalışma salonu var, ayrıca 4.5 senedir prof. olarak yapan ve eşşek gibi bir arkadaşım var o program yapıyor tekrar başlıyacağım.
Dediğim gibi, 15 erken, dumble falan tamam da, öyle salon işine girme bence

18 yaş olayı da o yüzden doğru yani. Çünkü erkeklerde 18 yaş civarında biter gelişme. Sadece boy uzaması olarak değil, her türlü gelişme sorununa sebep olabilir. Ayrıca, adam gibi profesyonel olarak bu işi yapan birinden yardım al ciddi ciddi başlayacağın zaman da, şakaya gelmez bak. En ufak şey bile büyük risk teşkil edebiliyor, ben kolumu öyle sakatladım işte. Ağırlık düşük diye bir yandan arkadaşla okuldan birşey hakkında muhabbet yapıyorduk, bir yandan da ben halter arka kol çalışıyordum, bir an dikkatim kaydı ve o halter başımın üstünden geriye düştü. Sol kolu hemen bıraktım, sağ kolu bırakamadım o da geriye doğru burkuldu ve kütürdedi böyle. Sonra doktor 3 ay yasakladı, bağ mağ ne varsa koparıyormuşum, 3-3.5 ay boyunca o kolu dirsekten her kıpırdatışımda kütürdedi.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 18 Ocak 2005 10:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

333 bu resım sneın sanırım çalışmadan sonrakı resmin
soynuma odası fln burda ağırlık kaldırdıktan sonra çektiğin için resmi kasların şişik gözüküyo belli zaten kollarda damarların fln pörtlemiş çalışmadan önceki resmini koy bide fark vardır eminim[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar verdiğim siteyi incelerseniz baya bi bilgi var zaten bu sene salona gidemem ama seneye düşünüyorum body yapmıycam fakat fitness a gidicem.Bu sadece evde çalışmam için bugünden itibaren her gün koşuya başlıcam ta ki okullar açılana kadar tabi fazla etki etmez ama neyse.[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
:tebrikz:
*!Bir Bakış Atar*
Sosyal ağlarda paylaş

pek fark yok aslında. bugun çekerim bi resmini. 2 aydır ara verdim. aslında kas sarkmadığınıda kanıtlamış oluruz :) Ama şu bir gerçekki omuzlarınız düşüyor :( yani çalıştığınızdaki gibi dik durmuyor.

omuz demişken hatırlatayım. fazla trapezus ( boyun la omuz arasındaki) kası çalışmayın. kötü durabiliyor. omuzlarda çok genişlerse geri döndürülmüyor sanırım.

diğer kaslarda geri dönüm olabiliyor. en büyük kanıtı kevin levrone. önemli başarıları olarka bir kaç kere mr olympia 2.si olmuş.

Holywood dan teklfi almış sanırım. onun için vücut geliştirmeyi bırakmış. Bu yeni hali.

bu da eski hali.
[signature][hline]Deli333

Sosyal ağlarda paylaş

abi eski hali iğrenç ya one öle
karın kasları kaymış aşşa yukarı
tepside son kalan baklavalara benzemiş
insan diil ya[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...