Somon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 http://tf.nist.gov/tf-cgi/servers.cgi bunlardan bir tanesini kullanabilirsin bu tür hatalar aldıgında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 ya şu bende macte oluyor, saat maat otomatik apple eu dan alıyor. dns default ayarlı, youtube açılmıyor aynı şekilde, diğer ssl sitelerde sorun yok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 youtube'un açılmaması host dostasından sudo nano /private/etc/hosts youtube varsa orada ondandır ki vardır iyi geceler bunnu yazmak için uyandım yatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 heklendim mi ben şimdi host dosyamı kim elledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar