Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mave Amca

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mave
no woman no cry mi?
yoksa no man no cry mi?
hangisi gunumuzde daha agir bas1yordur ?[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Mesaj tarihi:
ağLamak güLmenin yarısıdır , ağLamayı biLmeyenin güLüşünden de hayır geLmez...[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
ağLamaktan korkmayın[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
yakışır yakışır da yine de ortaLık yerde ağLamaz erkek adam :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
said:
freeedom, 15 Ocak 2005 20:22 tarihinde demiş ki:
tabi mave abi cok isin ya valla ama demin seni ardım msj yazmamaıısn benim bi dert vardı okuldaki kızlarla ilgili onada msj bekliom

ne dediğini bi anLasam[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
beraber oLduğun insan en az 250km uzağında yaşamaLı :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
buyrunnn[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
  • Yeni Oluştur...