Necati Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 evet arkadaslar runuo icin auto cleaner scripti yazabilcek arkadaslardan measjlarini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corsair Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 run uo deisirk gelior bunu spher server gibis yok ama run uo diabloya benzeyio biraz gerci ultima hic bir oyuna benzemez :) herneyse ..... yardimci olmak isterdim ama run uo scriplernden anlamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Nasıl yani auto-cleaner?[signature][hline]*Whoosh* !?!? *Whoosh* 0o0oo0 Yakında, uo sunucularında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necati Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 söyle oluyor hemen aciklayim playerlar yere bir item attiginda sanki trashbarrela atilmis gibi 1 2 sn de yok oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 yazmasına yazarsın da pek mantıklı bişi deil ki o.. hem ha savede yok olmus ha direk yok olmus.. kac tane item yere düşebilir ki iki save arasında.. ama consoldan query yazarak gereksiz item typelarını falan direk silebiliyosun, o tür bişi yap periodik olarak daha yararlı olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necati Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 arkadasim iyi guzel soluyonda server pvp serveri death robelar yiyo ramleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 sphere'da forgeli bişey var onun için sphere.inide ama runuo yu bilmiyorum.[signature][hline]Beni update edin ! Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Necati, 18 Ocak 2005 18:09 tarihinde demiş ki: arkadasim iyi guzel soluyonda server pvp serveri death robelar yiyo ramleri. yalnız bişi farkettirmez bikac yüz item. ama ortalıkta kalabalık yapıo diosan, en basitinden death robe giydirmeden reslensinler o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar