Larethian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 timatau online yakında geliyor.... Sürekli dewamlı pvp shard arayışları ama her zamankinden farklı bir sistemde :) Reklamlar....[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 nasıl bişey biraz daha bilgi versene.[signature][hline]King Mike de Morgoth Kralla Tartışma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 farklı 4 ırka sahip normal sosaria haritasında eşyaların ırkların görünümleri farklı v.s . Türkiyde yine bir ilk olarak görüyorum aynısından warmı bilmem . 1 hafta içerisinde staff test bitecek sonra player test dönemi başlayacak . Yakında sitemizdende player guide yayınlayacağız oradan bakabilirsin takip edersen...[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 hadi bakalım :D[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 walla turk pvp serverı da ıyı gelır memleketıme :D[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ırklı olmasın da.[signature][hline]King Mike de Morgoth Kralla Tartışma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Görüntüde ırk ama yine 800 skill cap sahip olacak ve istediğiniz gibi kasacaksınız. Başlangıç skilleri 75 ama gain de bol :)[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 oo ne anladım pvp sharrddan.Normal server öle 100 tane server var skill gain bol veriolar 8x yapıolar..[signature][hline]King Mike de Morgoth Kralla Tartışma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Sizin istediğiniz eskidekiler gibi 51a serisi zamanındakiler . Ozamanlar bi ispanyolların vardı Admin Sorrow'un BTR si vardı . Pehhhhh 3x Gm başlıyoduk falan filan . Bide Admin MDP nin vardı . A Lost City'si ahaha . Oyle bi default serversa istediğiniz acarız ya hemen . Halka hizmeth Hakka hizmettir efenim :lol:[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!| [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 09 Ocak 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 09 Ocak 2005 21:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Mike-de-Morgoth, 09 Ocak 2005 21:17 tarihinde demiş ki: oo ne anladım pvp sharrddan.Normal server öle 100 tane server var skill gain bol veriolar 8x yapıolar.. Bunu yapmaktaki amacımız küçükte olsa emek sarf ettirmek. Nedenine gelicek olursak herkeste biliyorki pvp shardlardaki karakterlerin hiç bir önemi olmadığı için küfür abuse gibi tüm çirkin olaylar çekinmeden yapılabiliyor buna azda olsa bir önlem almak ve seviyeyi olduğunca iyi tutmak amacımız. Ayrıca PvP & PvM olarak hazırladığımız shardımızda Player Öldürmek Kadarda Monster öldürmenin önemini kazandırdık yani durmadan aksiyon yapabileceğiniz ister pvp isterse pvm olarak bir dünya hazırladık. Her zaman yaptığımız olagelmişliğin dışında bişeyler yapmaktı ve bunu başardığımıza inanıyorum yani bendede hazir world hazır scriptsler war bunları kullanarak 15 dk da size istediğiniz bol arenalı 10x başlatan bir shardda yapabilirdim ama bunun yerine ben yeniden yazarak sizlere yeni bir sistem oluşturmak istedim farkı görünce anlayacağınız bir sistem ....[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] [Bu mesaj Larethian tarafından 09 Ocak 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Larethian, 09 Ocak 2005 21:41 tarihinde demiş ki: Bunu yapmaktaki amacımız küçükte olsa emek sarf ettirmek. Nedenine gelicek olursak herkeste biliyorki pvp shardlardaki karakterlerin hiç bir önemi olmadığı için küfür abuse gibi tüm çirkin olaylar çekinmeden yapılabiliyor buna azda olsa bir önlem almak ve seviyeyi olduğunca iyi tutmak amacımız. Ayrıca PvP & PvM olarak hazırladığımız shardımızda Player Öldürmek Kadarda Monster öldürmenin önemini kazandırdık yani durmadan aksiyon yapabileceğiniz ister pvp isterse pvm olarak bir dünya hazırladık. Her zaman yaptığımız olagelmişliğin dışında bişeyler yapmaktı ve bunu başardığımıza inanıyorum yani bendede hazir world hazır scriptsler war bunları kullanarak 15 dk da size istediğiniz bol arenalı 10x başlatan bir shardda yapabilirdim ama bunun yerine ben yeniden yazarak sizlere yeni bir sistem oluşturmak istedim farkı görünce anlayacağınız bir sistem .... Sanki senınkınde kufur fln olmıycak arkadaslar burası turkiye yada bunlar turk playerı kufur de edeer edıt te yapar bug da yapar aksine inj den anlamasa bile inj yapmaya yeltenır yada en olmadı speed açar :)[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 yani hani dark venue dekı underworld e kalıtelı adamlara acc verıces lamerlere vermıyces demıstı blade ama ne oldu yıne lamer kaynıyo dark venue paralı olması da bişiyi fark ettırmezkı şu türkiyede açlık sınırının yaklasık 20 milyon kişi fln olmasına rağmen 8-12 yas arası cocukların bıle aldıgı gunluk harclık 5 mılyon fln yane en azından ben ole gordum gıder adam aylık oyununu da oynar parasını da bırıktırır aylık parasını da yatırır yane bu kadar basıt paralı fln olması bısıyı değiştirmez lamer olan yine girer boşuna dememişler "lamerim ama para bende" diye :)[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 benimki sadece biraz daha önlem almak tabiki bunlar olacak olmadığı yerde yok ama onlara bişeyleri göstermek gerek forumlardan gerekse oyun icinde yine bizlere düşüyor adam 12 yaşında diye dışlamammı yoksa bişeyler öğretmemmi doğru olur ? ben öğretmeyi tercih ediyorum . Ayrıca uo shardlarınıda dolduran senin benim gibi kişiler değil onlardır.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ya world at war a nası gircez ip vs. yardımcı olursan geliyorum bnick imi Redge The Turk yapcam adsa[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrance Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Ya Drak die bir arkadaş vardı oun vardı böyle bir serverı herşeyi mukemellid ama öss var die kapattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrance Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Ya bu serverda dehset bir lag var yada bende ama bende olamaz çünkü 128 cable var nasıl bir iştir bu hareket edemiyorum [Bu mesaj Fragrance tarafından 18 Ocak 2005 20:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar