Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
her taraf pvp shardi dolu ayrica bir sharda gerek yok bence :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
al 1'de buradan yak

Mesaj tarihi:
hani türk arıodun len bizde sabahtan beri arıoz :p hemen satmışın.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
al 1'de buradan yak

Mesaj tarihi:
said:
Mike-de-Morgoth, 05 Ocak 2005 23:48 tarihinde demiş ki:
Aramaya inandım ama bulamadım bi sonuç.?

sana inandım sana guvendim ya arama butonu ;)
bronxun bi scpsi geldı aklıma birden,Karizman altinda eziliyoruz yaa bronks :)
Ay yarıldımmmmmmmmm :lol: :lol: :lol:[signature][hline]Alemde Herkez Scripter Olmusta Haberimiz Yok.
Sorsan Belkide %5i Html bilir.
Sorsan %90 i Action bilir.(editler.)
Sorsan Hiçbiri Sosyal Hayat Nedir Bilmez.

[Bu mesaj Unifont tarafından 06 Ocak 2005 23:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Fransua valla burda sora sora örenioz scrip nedir felen. 256 modem var. dahası olsa alırdım servera ama anca kendi kendime yazıp yazıp bakıom. ve ya online serverda oynuom(reklam olmasın diye ad vermiom) :D listede sürüsüne server var. kafanıza göre varsa söleyin biz de girek türkleştiririz ehehe
Mesaj tarihi:
beyler aramada yaptım forumlarda oynanabilir şu an aktif bir server yok. şu konuyu ciddiye alıp bir server adresi verebilir misiniz? server listleri değil..[signature][hline]Rahip Sanchez

Mesaj tarihi:
World at War mi bi ara girmistm galiba.. simdi nasi girioz? turkler gazdir pvp de 5 kisi birlesttk mi adamlara makrolaraini sildirtir walla. f.. turks diyenlerin[signature][hline]Su olsam , Ates olsam

www.tev.gov.tr
  • Yeni Oluştur...