Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Aramaya inandım ama bulamadım bi sonuç.? türk bi pvp serverı xli başlanan maksat vakit geçirmek.[signature][hline]King Mike de Morgoth Kralla Tartışma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Vardıda kapattık artık :) Nette yada gamesites200'de bi ara istersen.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 http://www.gamesites200.com/ultimaonline/ burda server bulursun :) [Bu mesaj kralweb tarafından 06 Ocak 2005 12:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 her taraf pvp shardi dolu ayrica bir sharda gerek yok bence :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: Mike-de-Morgoth, 05 Ocak 2005 23:48 tarihinde demiş ki: Aramaya inandım ama bulamadım bi sonuç.? :)[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 sphere türk olsun ama.[signature][hline]King Mike de Morgoth Kralla Tartışma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 walla şöle kral bi pvp serverı açsa şu türklerde iki depişsek.[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 world at war diye bi yabancı server var iyi pvp oluo :)[signature][hline]King Mike de Morgoth Kralla Tartışma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 hani türk arıodun len bizde sabahtan beri arıoz :p hemen satmışın.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 türk yokki varsa sölede girelim. :)[signature][hline] Liseli Genç FB ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR. Fenerbahçe Cumhuriyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unifont Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: Mike-de-Morgoth, 05 Ocak 2005 23:48 tarihinde demiş ki: Aramaya inandım ama bulamadım bi sonuç.? sana inandım sana guvendim ya arama butonu ;) bronxun bi scpsi geldı aklıma birden,Karizman altinda eziliyoruz yaa bronks :) Ay yarıldımmmmmmmmm :lol: :lol: :lol:[signature][hline]Alemde Herkez Scripter Olmusta Haberimiz Yok. Sorsan Belkide %5i Html bilir. Sorsan %90 i Action bilir.(editler.) Sorsan Hiçbiri Sosyal Hayat Nedir Bilmez. [Bu mesaj Unifont tarafından 06 Ocak 2005 23:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diee Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 (bkz: Parkda kumdan kale yapmak)[signature][hline]En Keskin Bıçak Dil'dir.Kullandıkça Dahada Keskinleşir. *********************************** Uo | Dictionary | Avalanche *********************************** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ne alaka?_?[signature][hline]King Mike de Morgoth Kralla Tartışma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 yok bişi arkadaş post kasıor.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Fransua valla burda sora sora örenioz scrip nedir felen. 256 modem var. dahası olsa alırdım servera ama anca kendi kendime yazıp yazıp bakıom. ve ya online serverda oynuom(reklam olmasın diye ad vermiom) :D listede sürüsüne server var. kafanıza göre varsa söleyin biz de girek türkleştiririz ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 world at warda oynuorum güzel serverda az türk var türklerde dayanışma içinde değil.Yabancılar türk düşmanı f*ck turkey fln diolar :).Gelin yıkalım şu yaabancıları :-P[signature][hline]King Mike de Morgoth Kralla Tartışma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gucco Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Abi world at war diosunuzda web sitesini verin yada nerden gireceğimizi söyleyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 beyler aramada yaptım forumlarda oynanabilir şu an aktif bir server yok. şu konuyu ciddiye alıp bir server adresi verebilir misiniz? server listleri değil..[signature][hline]Rahip Sanchez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 World at War mi bi ara girmistm galiba.. simdi nasi girioz? turkler gazdir pvp de 5 kisi birlesttk mi adamlara makrolaraini sildirtir walla. f.. turks diyenlerin[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 www.wawuo.net COME ON baby :)[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 benım nıck drakoniel fena şeyler war ing sağlamsa siteyi inceleyin walllahi deli :)[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 gelen yokmu yaf?[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 fransua geldim ben bleed carnie[signature][hline]Bleed Carnie Pala Carnie Pala Fireblade B L E E D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Fransua sitenin başındaki elf hatuna hasta oldum valla :D [Bu mesaj kralweb tarafından 09 Ocak 2005 02:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 hade beyler full tıme actıon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar