ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 catalyst 5.1 i indirdim ve ati controlcenter çalışmıo. bi arada aynı hatayı veriodu net framework 1.1 yokdie veriodu ama şimdi oda yüklü ve çalışmıo anlamadım bi önceki versionu çalışıodu sizdede varmı aynı sorun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ben yüklemedim valla, ne zaman driver yüklesem sorun çıkıyo, şu an memnunum 4.07 kurulu[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Eve dönünce indirilecekler listemin başına koyuyorum Catalyst 5.1'i, inşallah Source motorundaki performans artmıştır.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ayrıntılarda source için artış yok tu. 3 oyunda vardı. ama şimdi hatırlamıom.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar