Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 İnternet doğru dürüst çalışsa idi, mp3 recorder diye download.com'dan aratınca baya bişi çıkıyodu. Convert olayı içinde cdex kullanıyorum ben, bulabilirsen tavsiye ederim.
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 mp3'ü midiye çevirmek olanaksızdır. o yüzden öyle bir tool yok. şöyle izah edeyim basitçe: midi dosyası "do do re mi mi notalarını flütle çal" şeklinde kodlar parçayı. mp3 ve wav gibi formatlar ise direk ses dalgalarını saniyede belirli aralıklarla yakalayarak onları byte'lar/word'ler şeklinde kodlar. çaldığı notayı bilmez, hangi aletle çalındığını anlayamaz. kayıt işi için çift taraflı bir audio jack işini görür. ses kartının çıkışını recorder'ının in'ine veya mic girişine bağlaman yeterli. [hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. [Bu mesaj Sufi tarafından 06 June 2003 15:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 bir mp3'ün belli bir bölümünü almak için ise önce mp3'ü wav formatına çevir. sonra en basitiden bir wave edit programıyla (cool edit, wave lab vs) istediğin gibi kesip biç. sonra tekrar mp3 yap. wav -> mp3 ve mp3 -> wav işlemlerini sanıyorum bahsettiğin cdex yapıyordu. [hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. [Bu mesaj Sufi tarafından 06 June 2003 15:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar