Cd- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Merhaba, İş yerinde açık pozisyonlar mevcut aşağıdaki linklerde detayları görebilirsiniz. CV'nizi direk bana ulaştırırsanız iletirim. Hadoop'ta tecrübeli arkadaşlar: ... Yukarıdaki ilanda senior yazıyor ama o çok önemli değil hadoopta orta seviye tecrübeniz olsa yeter gibi Developerlar: ... edit [di] : Konu sahibinin istegi ustune kalkti link'ler, ilgilenen olursa direkt PM atsin arkadasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 ooo SAP alırım bir dal denilesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 bu aralar hadoop ogrenmek nasil safe bet belli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 hadoop/cassandra ve SDN heryerden SDN fırlıo artık tüm çözümler bünyelerine SDN'i de katmaya başladılar. ikisinden birinde uzmanlaşmak mı lazım acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 4 sene önce mm-qm-pm-srm süreçleriyle uğraşmıştım baya hey gidi aklıma getirdin. hadoop'u hiç duymadım ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar