Oski Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Bron/Broen ve Forbrydelsen tarzi nordic atmosfer sevenlere efsane bi dizi geliyor diye dusunuyorum. Forbrydelsen'den Sofie Gråbøl, reboot'un ilk doktoru Christopher Eccleston, GoT'dan Renly Baratheon var. Cekimler Izlanda'da yapilmis. 29 Ocak'ta basliyor ''Fortitude is a place like nowhere else on Earth. Surrounded by the savage beauty of the polar landscape, its future sparkling with the promise of Arctic opportunity, wealth and discovery, Fortitude is one of the safest towns on earth. There has never been a violent crime here. Until now.'' http://www.imdb.com/title/tt3498622/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 A aaa neden hiç konuşulmamış burda bu dizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 kitabi yok galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Baya bayık çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 valla orası öyle, ama omuzlarından tutup birbirimize iterek alay filan ederdik nebleyim. bi sezon seyrettim sabredip, mal gibi bitti, içime oturdu bi linç edememek :/ sonradan okuyacaklar için uyarı: iyi başlıyo, ortalarında tafsıyo, MAL gibi bitiyo. vakit kaybı. izlemeyin. üwe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 bunu izledim uc gundur falan. begendim ben, 1. sezon cok iyi, ikide kendince falsolu devam etsede bir yere baglaniyor gibi ki 3. sezona onay cikmis 4 bolum falan herhalde baglayacaklar sonunu. saman olayi olmasaydi daha iyi olabilirdi sanki. gereksiz zorladilar ikinci sezonda cuk kadar adada olacak olaylari. ilk sezon (tu) dan (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar