jankis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 ne cinsiniz siz .. adamlar o kadar uğraşıp t-shirt yaptılar siz ufak fontta bi yazıyı çok görüyonus eauh[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thundercat Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 XL da ben alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Ya açıkcası verilen emek güzel tabii ama ben pek beğenemedim. Tabii bunun asıl nedenin maddi ve teknik sınırların dar olmasını söylebiliriz. Ama t-shirt'in konuya hakim olduğu kesin. Herkesin giyip, neşeler içinde dolaşmasını dilerim :) Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 kalanlar elimde patlıcak zaten. toplam siparişten 20 tane fazla bastırtmayı düşünüyorum.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 be de bi small istiyorum. ama yok yok bunlar kesin çeker şimcik. medium olsun bakalım. parasını felam veririm elden. bu arada eylül sonu flm duydum abi hadi be bu kadar kasmışınız biras daha yakın bi zaman içerisinde olsun lütfen ;)[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galenthas Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Ben MEDIUM istiyorum fakat eskişehirdeyim bir hesap nosu filan yada nasl alacağımı bi arkadaş söliebilir mi? (ha medium küçük olmas demi boyum 1.72 ama bol giyinmeyi seviyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 walla horaca arakdasimis cok guzel bi designda bulunmus ama bildigim kadari ile kesin desen o degil yaniliyorda olabilirim,degistirmek mumkun olabilir walla elime daha order kagidi gelmedigi icin bisi diyemiyorum horaca ile konusun desen konusunu derim.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 ne zaman alçaz yaf?[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 walla bu sie kalmis ne zaman horaca'ye tam sayi verilir oda bana siparisi verir 1 hafta icinde ben teslim ederim yetkililere yada yetkiliye :P[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Bu tasarımı değiştirelim. Renkler mükemmel ama güzel durmaz gibime geliyor bu t-shirt olarak.[hline]There, look, the willow clings over the river, like a person who bows down, crying for the lover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 said: Azmodai, 21 August 2003 01:00 tarihinde demiş ki: bidahaki tasraima alirim insallah :) ama basarili bir organizasyon tebrix[hline]hangisi daha iyi? Azmodai Azumodei Fenjumiyaro of Bria, SWG bu tasarimi almama nedenin nedir smiley olayi ise zaten artik dicek bisi bulamiyorum olurda bu kadar mi olur diyip devamini bos birakmatan baska neden baska ise o halde ozurlerimi saygi ile egilerek sunarim cekinmem.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 ben e beğenmedim yane o smiley çok köt görünüo bence athe isterse döwsün orda çok güzel şeyler wardı nie bu seçildi anlamış deilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 sonucta begenilmiyosa bu t-shirt sizlerin kaldiririz merak etmeyin.Zevk isi olur kisisel sahiplik isi degil.O zaman hayhay orderdan dusulur.Yani smiley kaldirilir;begenilmiyor ise[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! [Bu mesaj KARAMURAT tarafından 21 August 2003 01:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 resim mi deişmiş yoksa hep bu tshirt müydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 said: KARAMURAT, 21 August 2003 00:44 tarihinde demiş ki: bildigim kadari ile kesin desen degil yaniliyorda olabilirim,degistirmek mumkun olabilir walla elime daha order kagidi gelmedigi icin bisi diyemiyorum horaca ile konusun desen konusunu derim.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! [hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 1 XXL istiyorum bende arada, gerçi hala tasarım konusunda horaşa-san'ı sıkıştırmayı düşünsemde (hehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 sana yok t-shirt falan magic efendi sen once adam ol ole :) saka bi yana son zamanlarda bi gariplesti bu magic arkadasimizda neyse bakalim.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Benim yeni bi önerim var, az önce geldi aklıma arkadaki o kocaman sinir pati yerine paintball bannerında ve anasayfada olan thundercats logosunu bassak? Şunun siyah üstüne turuncu hali. Süper olur valla[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . [Bu mesaj axedice tarafından 21 August 2003 04:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 bende bi tane medium boy alıcam işallah ufak gelmez :p istanbuldayım elden veririm-alırım (lol) bu arada o patiler illa turuncumu olcak ben açık mavi istiyorum mümkünmü? :) [Bu mesaj Elderon tarafından 21 August 2003 11:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 hala anlamadığınız bir şey var: ortada siparişleri kabul edilen bir mal var. hala mavisinde, logosundasınız. olay "bu"dur, "bu"nu istiyorsanız verin siparişinizi, yok istemiyorsanız kendiniz yapın ya da yaptırın başkasını. gönüllü olup işe girişmiş insanları bezdireceksiniz sonunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 suspenserlı tayt istiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 amartsörlü boxer istiyorum o zmn ben de .p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 iççamasiri soz konusu ise size her turlusunu temin ederimde yeri burasi degil en iyisi konumuza gelelim arkadaslar kimler kac tane ve hangi beden istediklerini soylerlerse kesin rakkam sonras1 uretime gececez kardeslerim hadi ama...[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Simdi size son liteyi veriyim siparisa devam edelim ki sonradan paralar yatirilmaya baslansin bende o sirada uretime basliyip bitiriim ve dagitalim.Bu organizasyon bitsin isteginize sweet shirtte olur pijamada gecelikde hersey ama hele bi ilk denememizden cikalimda,Neyse simdi verilen siparis listesi Chemical 1m karpuz 2l sadbutcher 1l volfield 1l selemon 1xl angelica 1xl grudge 1l wanderer 1xl dogmeat 2l thekingpin 1m wissy 1m nefr 1m predur 1l ema 1s 1xl alexi 1l aquila 1l cthulhu 1xl slyone 1xl shapsal 1m jacabo 1xl axedice 1l obscura 1m heren 1l jankis 1l kharon 2m mirage 1xl 1l llama 1l fogr 1xl kenderleme 1l estel 1xxl homoid 2xl thundercat 1xl dresquin 1xl duke 1m galenthas 1m nukem 1l magic 1xxl eldaron 1m toplam 44 adetlik bir siparisimiz var simdilik evet..Devam edelim.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 iptal kusura bakmayin problem :( [Bu mesaj Kobe tarafından 21 August 2003 12:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar