Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[unofficial !!!] Paticik Tişörtü 2. Adım

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

Ya açıkcası verilen emek güzel tabii ama ben pek beğenemedim. Tabii bunun asıl nedenin maddi ve teknik sınırların dar olmasını söylebiliriz. Ama t-shirt'in konuya hakim olduğu kesin. Herkesin giyip, neşeler içinde dolaşmasını dilerim :) Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.[hline]5
Sosyal ağlarda paylaş

walla horaca arakdasimis cok guzel bi designda bulunmus ama bildigim kadari ile kesin desen o degil yaniliyorda olabilirim,degistirmek mumkun olabilir walla elime daha order kagidi gelmedigi icin bisi diyemiyorum horaca ile konusun desen konusunu derim.[hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 21 August 2003 01:00 tarihinde demiş ki:
bidahaki tasraima alirim insallah :) ama basarili bir organizasyon tebrix[hline]hangisi daha iyi?
Azmodai

Azumodei Fenjumiyaro of Bria, SWG

bu tasarimi almama nedenin nedir smiley olayi ise zaten artik dicek bisi bulamiyorum olurda bu kadar mi olur diyip devamini bos birakmatan baska neden baska ise o halde ozurlerimi saygi ile egilerek sunarim cekinmem.[hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Sosyal ağlarda paylaş

sonucta begenilmiyosa bu t-shirt sizlerin kaldiririz merak etmeyin.Zevk isi olur kisisel sahiplik isi degil.O zaman hayhay orderdan dusulur.Yani smiley kaldirilir;begenilmiyor ise[hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!

[Bu mesaj KARAMURAT tarafından 21 August 2003 01:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KARAMURAT, 21 August 2003 00:44 tarihinde demiş ki:
bildigim kadari ile kesin desen degil yaniliyorda olabilirim,degistirmek mumkun olabilir walla elime daha order kagidi gelmedigi icin bisi diyemiyorum horaca ile konusun desen konusunu derim.[hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
[hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Sosyal ağlarda paylaş

Benim yeni bi önerim var, az önce geldi aklıma arkadaki o kocaman sinir pati yerine paintball bannerında ve anasayfada olan thundercats logosunu bassak? Şunun siyah üstüne turuncu hali. Süper olur valla[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .

[Bu mesaj axedice tarafından 21 August 2003 04:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hala anlamadığınız bir şey var:
ortada siparişleri kabul edilen bir mal var. hala mavisinde, logosundasınız.
olay "bu"dur, "bu"nu istiyorsanız verin siparişinizi, yok istemiyorsanız kendiniz yapın ya da yaptırın başkasını.

gönüllü olup işe girişmiş insanları bezdireceksiniz sonunda...
Sosyal ağlarda paylaş

iççamasiri soz konusu ise size her turlusunu temin ederimde yeri burasi degil en iyisi konumuza gelelim arkadaslar kimler kac tane ve hangi beden istediklerini soylerlerse kesin rakkam sonras1 uretime gececez kardeslerim hadi ama...[hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi size son liteyi veriyim siparisa devam edelim ki sonradan paralar yatirilmaya baslansin bende o sirada uretime basliyip bitiriim ve dagitalim.Bu organizasyon bitsin isteginize sweet shirtte olur pijamada gecelikde hersey ama hele bi ilk denememizden cikalimda,Neyse simdi verilen siparis listesi
Chemical 1m
karpuz 2l
sadbutcher 1l
volfield 1l
selemon 1xl
angelica 1xl
grudge 1l
wanderer 1xl
dogmeat 2l
thekingpin 1m
wissy 1m
nefr 1m
predur 1l
ema 1s 1xl
alexi 1l
aquila 1l
cthulhu 1xl
slyone 1xl
shapsal 1m
jacabo 1xl
axedice 1l
obscura 1m
heren 1l
jankis 1l
kharon 2m
mirage 1xl 1l
llama 1l
fogr 1xl
kenderleme 1l
estel 1xxl
homoid 2xl
thundercat 1xl
dresquin 1xl
duke 1m
galenthas 1m
nukem 1l
magic 1xxl
eldaron 1m
toplam 44 adetlik bir siparisimiz var simdilik evet..Devam edelim.[hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...