Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[unofficial !!!] Paticik Tişörtü 2. Adım

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

said:
Sly-One, 19 August 2003 22:38 tarihinde demiş ki:
said:
jacabo, 19 August 2003 22:28 tarihinde demiş ki:
ya sımdı bana large mı olur xlarge mı boy 183 fılan kıloda normal hangısı olur?[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

ben 191 im xlarge dedim eh xxl al istiosan.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
ü

okumadım ne dalga gecıyosun alla alala kalıba gore degısır tshort u ne bılım tobe[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

ben m istiyorum ama
ustunde busuru kedi izi olan t-shirtin deisik bı tipi vardı gene ustunde pati izi vardı turuncu ama paticik işareti vardı o daha güzeldi ben ondan istiyorum ama yoksa buda olur
istte oturuom ben alırım tel fln lazımsa solerım[hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay
Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar ben istiyorum tişörtten fakat bir önerim var.. bunu sweatshirt modelinide yapalim ve isim yazilsin. bence o zaman bi anlami olur Ha birde varsa xxl olsun benimki :)..[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey:

Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz
Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır

[Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 20 August 2003 14:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

t-shirtleriben yaptigim için produced by karamurat yazacak hepsinin arka sag alt kosesinde eheh :)
Siz genece horace'ye dua edin adam ele aldi isi benle kontak kurdu desen yapti satis isi urasti falan resmi siparisi aldiktan sonra seri uretime gececegiz ilk etapta 100 adet belirlendi ama üstüne cikabilirsiniz hatta cikildigi takdirde mesela 200 e geldigimiz takdirde bu fiyat 7.5 lara kadar bile düser.[hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...