jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 iyi bana large bi tane sek olsun![hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 heh bende alırdım ama perşembe sabah 6da gidiyorum mümkün diil yani yazık oldu[hline][i]-->Four String Magic<-- This is [b]My Own Summer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 said: Sly-One, 19 August 2003 22:38 tarihinde demiş ki: said: jacabo, 19 August 2003 22:28 tarihinde demiş ki: ya sımdı bana large mı olur xlarge mı boy 183 fılan kıloda normal hangısı olur?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize ben 191 im xlarge dedim eh xxl al istiosan.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar ü okumadım ne dalga gecıyosun alla alala kalıba gore degısır tshort u ne bılım tobe[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 beyler benim xl l olsun.biraz fazla ucmusuz xl derken :) yalniz, yikaninca cekmez di mi? :lol:[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning [Bu mesaj wanderer1985 tarafından 19 August 2003 23:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 ben m istiyorum ama ustunde busuru kedi izi olan t-shirtin deisik bı tipi vardı gene ustunde pati izi vardı turuncu ama paticik işareti vardı o daha güzeldi ben ondan istiyorum ama yoksa buda olur istte oturuom ben alırım tel fln lazımsa solerım[hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Horace , ben ankaradan bir tane o küçük küçük patilerin olduğu t-shirt den istiyorum , nasıl yapabiliriz ? Ben parayı hesaba yatırsam , sen kargo ile yollasan ?[hline]Istiaron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Large istiyorum bu arada bende[hline]Istiaron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 oh be nihayet .. ben de large alacam bi tanecik ist içi elden veririz parayı ..[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 olayın en kötü yanı yazın sonuna denk gelmesi :P[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Bende 2 tane M istiyorum. Bu arada ankara olarak anlasip toplassak belli bi yere gelse ordan dagitsak herkese, tek tek adres vermek hem onlari kasar. hemde kargo ucreti herkese girmis olur. Tek celsede olayi kapatmak daha mantikli gibi...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 1 adet XL 1 adet L İstiyorum. Buluşma olursa parayı ordan vermeyi tercih ederim. Olmadı bir şekilde banka hesabına da yatırabilirim.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 large alıyım bende bu arada bende izmitteyim cargo ile cimakıl bişler yapar bize[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 bende alıcam kardesler ne olur su konu kesınlestıgınde bır sabıt konu acın[hline]Hissedemiyorum... Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 said: Chemical, 19 August 2003 22:18 tarihinde demiş ki: Yurt dışı zor diil esası[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<< ok ben xl aliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Yeni konu açılcak merak etmeyin.2 gün daha sipariş alıp sonra tişörtleri ona göre bastıracaz.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 o zaman ben de 1 large bi de x large alayım benim 1 large ım vardı ya 1 tane x large eklendi 2 tane alınabildiğine göre...[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 ben de bi tane daha large alayım hatta[hline][i]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Arkadaşlar ben istiyorum tişörtten fakat bir önerim var.. bunu sweatshirt modelinide yapalim ve isim yazilsin. bence o zaman bi anlami olur Ha birde varsa xxl olsun benimki :)..[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 20 August 2003 14:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 ay ben demiştim ya 1 xl bi l 2 si de l olsun :P xl çok büyük olur...[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Bende istiyorum İstanbuldakiler ankaraya paintball a gelirken getirsinler yanlarında yada ordan buraya gelen varsa Sanırım chemical geliyordu kapsın 2tane xl getirsin bana :D[hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 t-shirtleriben yaptigim için produced by karamurat yazacak hepsinin arka sag alt kosesinde eheh :) Siz genece horace'ye dua edin adam ele aldi isi benle kontak kurdu desen yapti satis isi urasti falan resmi siparisi aldiktan sonra seri uretime gececegiz ilk etapta 100 adet belirlendi ama üstüne cikabilirsiniz hatta cikildigi takdirde mesela 200 e geldigimiz takdirde bu fiyat 7.5 lara kadar bile düser.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 hayır abi yazmasın producted by karamurat... iğrenç olur direk t-shirt... ben normal zamanlarda da giymek istiyorum...[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 eheh düsünürüz belki Karamurat proudly presents yazar o olmazmi yada in assosiation with gibi bisi eheh[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Yok abi ona ayrı T-shirt yapalım sen giy onu biz bunları giyelim olduu gibi. :-P[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 rofl[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar