Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[unofficial !!!] Paticik Tişörtü 2. Adım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Tişört budur. Karamurat arkadaşımız bi güzellik yapıp
20 xl 30l 30m 20s şeklinde bi öneri getirdi. Tabi şahaneoldu. Şimdi almak isteyenler parmağını kaldırıp sölesin. Tanesi 12,500,000.00 Türk Lirası.

Hangi boydan istediinizi de bi söleyin. Mümkün mertebe başka bişi yazmayalım buraya ama.

Edit: En kolayı banka hesabından bana vermeniz paraları. Bana verinn. Ee. neyse. Bi hesap açacaz artık bi yerde. Ben Karamurata paracukların heiciini verecem bunnar da cebime girecek heralde. İhtimal öle olur. Bi kısmını taksime bi kısmını da kadıköye götürürüz. Ona göre alır herkeş. Hem bi buluşma da olur. Banka hesabından vermeyenler orda elden verirler. Verecem verip vermeyenlerin de bilahare kafasını kırarım. İstanbul dışıyla da chemical ilgilenir madem.
[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.

[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 19 August 2003 16:55 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 19 August 2003 16:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Mediumdan VazgeçtimBen bi large aliyim:)
İsttesin işallah:)
Parayı sanırım elle götürücez bi yerde buluşarak ha?
Not:Kargo ile alacaklar kargo ile alıcam desin sonra adres felan ayarlarım ben
Alıcaklar tshirt parasını ve kargo parasını(sölicem) vericeğim hesaba internet üzerinden yatırıcak(kendi yada annenizin kısacası kullanacağınız bir hesabın olması zorunlu!)
Bende kimin ne kadar yolladığını soyadlarından bulucam soyadlarından bana önceden verilmiş adrese kargolucam tshirti[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo)
EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa..
Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa..
Espiriyi anlamadım
<<<
[Bu mesaj Chemical tarafından 19 August 2003 16:46 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Chemical tarafından 19 August 2003 16:49 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Chemical tarafından 19 August 2003 16:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bence asıl önü güzel ben bir tane Large Rica edeyim... parayı nereye nasıl yatıracağımıza ya da nasıl alacağımza t-shirtü ayrıntılı bir açıklama yaparsanız Çok mutlu olurum... 2 tane isteme şansımız var mı?[hline]ö?
Mesaj tarihi:
Abi bu desen oldukca güzel kesin bunu bastıralım derim size
Ama şu paticik yazan tarafdaki pati izlerini nasıl basıcaksınız anlamadım :)
Bide nicklermiz yazsa da iyi olur ya
Paticik yazan yazının altına yazılabilir nickler başka yerde absürt olur[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo)
Espiriyi anlamadım
<<<
Mesaj tarihi:
paticik
karpuz

paticik ve karpuzu bilmeyen biri olsam ve bi tişörtte bunu görsem kıçımla gülerdim heralde :D[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı
abuzittin (14:22): ben büyüyünce frp olmak istiyorum
Bivrip (14:26): *dumurdan dumura koşar*
abuzittin (14:29): dumur ne ya dumura mı kosucam frp olmak icin
Mesaj tarihi:
ne demekti şimdi bu? istanbul dışındakiler tişört almasın mı yoksa istanbul içindekiler elden alsın istanbul dışındakiler başka yollardan alsın mı? anlamadım :)[hline]ö?
Mesaj tarihi:
İstanbul içindeyim ve bir adet EXTRA LARGE rica etmekteyim fakat banka hesabı filam bana ters, birebir buluşmada nakit öedesem olur dimi ?[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Mesaj tarihi:
Sadece şehir dışından alanlara banka hesabı lazım karıştırmayın:)
ben yollucam ama kargoda bişi olursa(pek sanmıyorum) kargoyuda ben döverim:)

Bİ gün belirliyip toplanıp alalım
Not:Herkezin istte olduğu bi gün lazım eylül sonuna doğru bu ancak[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo)
Espiriyi anlamadım
<<<
Mesaj tarihi:
Ney?
Haaa:) yanlış atmış bende ne diyo bu dedim
Blue_demon bi üstteki mesajında demiş ki:

[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo)
Espiriyi anlamadım
<<<
[Bu mesaj Chemical tarafından 19 August 2003 17:30 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Chemical tarafından 19 August 2003 17:33 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...