Sensible Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Ya bitürlü keşfedemedim şu işi,farklı bi yolu var galiba? Yoksa bu sunuculara girmek için orijinal cd-key'e mi ihtiyacımız var?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Evet, Steam üzerinden girmen lazım. Bu da orijinal oyun gerektiriyor.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Avatürk'e girebilmen için 1. Orjinal CD-Key'e ihtiyacın var. 2. Sunuculara http://www.avaturk.net adresinde üye olduktan sonra direk site üzerinden giriliyor.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Avaturk'un CS:S serverinda ilk kez bir oyuncu gördüm bugün ama ben oyuna girene kadar gitmiş :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Arada şu soruyu da sorayım bari :) Türkiye'de Half-Life2 varmı? Varsa İstanbul'da nereden bulabilirim?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 D&R'larda 90YTL.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: SilphatosIce_, 18 Aralık 2004 18:52 tarihinde demiş ki: Avaturk'un CS:S serverinda ilk kez bir oyuncu gördüm bugün ama ben oyuna girene kadar gitmiş :). Bu biraz size bağlı, suncu orda sorunsuz ve güzel gelip eventlerinizi orda yapabilirsiniz pekala. Orda buluşabilirsiniz. ;)[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Yakında Avaturk CS: Source sunucusunda çeşitli eventler yapılacak, hediyeler dağıtılacak. O zaman bolcana oynarız Ava'da.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Orjinal gerektirmiyor , kırıldı artık ama veremiyoruz link vs. ; warez yasak[signature][hline]Time Only Knows.. Welcome to Persia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: SilphatosIce_, 18 Aralık 2004 18:52 tarihinde demiş ki: Avaturk'un CS:S serverinda ilk kez bir oyuncu gördüm bugün ama ben oyuna girene kadar gitmiş :). artıık ben gördüümde dolu oluo avanın cs:s i tabi stats fln koydular[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Dışarıdan girişi açmışlar bu nedenle artık hep dolu oluyor. Mix'inkiler de aynen dolu. İyi ki auto-retry denen hedeyi yapmış Valve :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar