Anhora Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 3. ve son derdimi de yazayım da kurtulayım. Daha da beni çekmeyeceksiniz korkmayın asdfg Lisede yemin ediyorum 5 tane kızla aynı anda mesajlaştığım ve artık bıktığım oluyordu. Hiç yalnız kalmadım ve yalnızlık hissetmedim. Çünkü kız arkadaşlarım, normal arkadaşlarım hepsi kafa dengi insanlardı. Düzgün insanlardı. Varoş değillerdi. Ne zaman üniversiteye başladım. Kamyon çarpmışa döndüm. Üniversitenin ilk 2 yılında herkes beni özele geçicek diye tanıdı. Beykent'e geçmeyi planlıyordum. O yüzden hiç kimseyle çok samimi olmuyordum. Üniversitenin ve bartında yaşamanın kasveti, doğal olarak ruh halime de yansıyordu. Şikayet ediyordum durmadan. Sonra 2. sınıfta lanet olası veri yapıları dersi geldi 3 senedir hala veremedim. O yüzden geçiş işi de yattı. Neyse konumuza gelelim. Bartın'ın insanları genelde, Ankara kültürüne sahip insanlar. Erkekleri geniş, Kızları da kezban ve erkek gibi. Durum böyle olunca, kabullenemiyorsun doğal olarak. Ben de doğu karadenizliyim. DNA'm uymuyor. Kendi halinde, özel zevkleri olan, kitap kurdu, hayata bakış açısı çağ ötesi, aileden gelen terbiyesi ve asaleti olan, nerde ne yapacağını nasıl konuşulacağını bilen, sade giyinen ve sade şeylerden hoşlanan, şefkatli sana eş olabilecek kızlar varken ve böyle kızların dünyada yaşadığını hatta senin ülkende de yaşadığını bildiğin halde senin karşına çıkan tiplerin daha konuşmayı bilmeyen vasat tipler olması... Ya yemin ederim psikolojimi bunlar bozuyor. Başka bir şey değil. Sonuç olarak 4. yılımda hala yalnızım. Ki zaten burada bulamayacağımı biliyorum. Şöyle de bir şey var. Hayatım boyunca sevgilim olacak insanlara ilk görüşte aşık oldum. Bende böyle hayalci bir insanım işte. O ilk kıvılcım.. Bir daha bulamamaktan çok korkuyor insan. Doğru insanı bulamamaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Anhora said: Daha da beni çekmeyeceksiniz korkmayın asdfg Niye intaar mı etcen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Henüz değil asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 zorla mı okuttular bartın'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Sen bi kere ankaraya laf edemessinde. Git ne halin varsa gor intihar mi ediyorsun ne edeceksen et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 küçük şehirleri niye kötülüyorlar anlamıyorum performans/fiyat tavan yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 de ayrı, ayrıca ankara sux. Doğru insanı bulmak diye bir kavram yok. Bir anda olan birşey. Olmazsa da yapılacak birşey yok. Ya en mantıklı seçeneği seçip eksiklikleri görmezden gelip, düz bir evlilik yaşayacaksın ya da ömrünü yalnız geçireceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Adami orda dislamislar buda kendince insanlari ezikleyip sehire bok atiyor, sen once kendine bir bak sonra insanlari yargilarsin. Cok sinirlendim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 vaperon said: de ayrı, ayrıca ankara sux. Doğru insanı bulmak diye bir kavram yok. Bir anda olan birşey. Olmazsa da yapılacak birşey yok. Ya en mantıklı seçeneği seçip eksiklikleri görmezden gelip, düz bir evlilik yaşayacaksın ya da ömrünü yalnız geçireceksin. Haklısın biraz mükemmeliyetçilik oluyor bu yaptığım. Hiç kimse mükemmel değil. Ortalama üstü olsun en azından. Var mı acaba böyle mükemmel insanı bulanlar patide ? Eşlerinizden memnun musunuz asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Bu arada bazı insanları genelleyip yargılıyormuşum gibi konuşmuşum. Kusura bakmayın. Benim de hatalarım, göremediklerim olabilir. 35 yaşına gelmiş hala böyle ahkamlar kesiyor halde olsam ben de kendimden utanırım. 23 yaşında hayatı öğrenmeye devam eden bir gencim. Yanlışım varsa düzeltin. Öyle düşünme ilerde çok çekersin. Doğrusu bu deyin. Ayrıca Ankara'lı çok iyi insanlar da tanıdım. Behzat Ç.'yi de izledim hatta asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Başkalarını değerlendirdirdiğin standartların onda biri kadar ol bi problemin kalmaz. Ankara'ya da kurban ol. Odtü bebelerine kızmıycam bi daha, sikko bartın üniversitesindeki adam böyleyse onların tavırlar gene normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Dogu karadenizli bi insan olarak bati karadenizi kucumsemek ne ya Sanirsin alman da maliyi begenmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Küçümsemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 ben direk karadenizi küçümsüyorum. mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 ahaha uni 1 de hep olur yatay geçiş yapıcam , seneye baska okula gitcem diyen tipler asdas 2. sene bakmışsın okulda voleybol oynuyo asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Hoca sen insanları bu kadar kategorize ettikten sonra daha çok niyet çekersin tombala atarsın. İlk önce biraz o insanları tanımaya çalış bakalım, arada mutlaka seninle uyuşacak iyi insanlar olacak. İstatistiksel olarak mümkün değil olmaması. Doğu karadeniz kültürü diyorsun da, doğu karadenizli dediğin inatçı dik başlı adamdır. Dediğim dedik azcık mankafadır(senin diğer insanları yaftalaman gibi bende seni yaftaladım). Eğer sen de böyleysen zor işin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 RamsesII said: Hoca sen insanları bu kadar kategorize ettikten sonra daha çok niyet çekersin tombala atarsın. İlk önce biraz o insanları tanımaya çalış bakalım, arada mutlaka seninle uyuşacak iyi insanlar olacak. İstatistiksel olarak mümkün değil olmaması. Doğu karadeniz kültürü diyorsun da, doğu karadenizli dediğin inatçı dik başlı adamdır. Dediğim dedik azcık mankafadır(senin diğer insanları yaftalaman gibi bende seni yaftaladım). Eğer sen de böyleysen zor işin... Haklısınız hocam, yanlış düşünüyorum. Önyargılı davranıyorum ister istemez. Dik başlıyım evet. Yanlışın üstüne gitmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 fizban said: Dogu karadenizli bi insan olarak bati karadenizi kucumsemek ne ya Sanirsin alman da maliyi begenmiyo. Böyle bişey diyecektim, denmişi varmış. Gandalf hobitleri küçümseseydi ortadünya yok olmuştu. "Bartınlılar" diye bir insan çeşidi YOK. Eğer herkezde sorun var diyorsan belki de sorun sendedir. Sevebilir olma bir insan trait'idir. İşini sevme Eşini sevme Aileni sevme Yaşadığın yeri sevme Doğayı sevme Sanatı sevme böööyle gidiyor liste. Sevebildiğin kadar da mutlu/doğru yaşıyorsun bu hayatı. Edit: imla herkes herkezde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Fistan said: ahaha uni 1 de hep olur yatay geçiş yapıcam , seneye baska okula gitcem diyen tipler asdas 2. sene bakmışsın okulda voleybol oynuyo asds Fistan her zamanki gibi acımasız yine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 abi sen bartın üniyi bırak başka yere git.Çok hayır gelmez sana oradan artık. Başka bir yerde fresh start yapıp eski hatalarını yapmazsan toparlarsın sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Aynen ya. Aslında sorun bende. İnsanları görmek istediğim gibi görüyorum. Halbuki içlerine girince şaşırıyorsun. Önyargılarımı kırmam lazım. Edit: Yok ya nere gidiyoruz öyle 4. sınıfta. Başarıcam abi ben, iyi motivasyon sağladınız bana üniversiteyi bırakmak başlığında asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Adam bartindaymis ya. Bartin abi. Bartin. Bar Tin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Yanlışını görmek ya da bir insanın sana göstermesi çok güzel bir şey ya. Gelişmenin ilk adımını başarıyla atmanı sağlıyor. İyi ki bu başlığı açmışım ve içimi dökmüşüm bu foruma. Yanlışlarımı gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 2 sayfada adamın hayatını kurtardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar