Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 beyler amerikadan getirttim ürünü, benim motorun diskine olmadı sitesinde olur yazmasına ragmen, satıyorum bende, pakedi açıldı haliyle fakat hiç kullanılmadı sahibindende falan açmadan once buraya bi sorayım dedim bulabileceginiz en iyi disk kilitlerinden birisi şuan piyasadaki, yıllarca kullanırsınız. Alarmı kilidi falan calısıyor denedim, 3 anahtarı var, bir de özel anahtarı var pilini çıkartmak icin şu işte: http://www.revzilla.com/motorcycle/xena-xx15-disc-lock-with-alarm tekliflere açıgım, malbuş muhabbeti dönmezse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 O fiyat aralığında ne güzel kilitler vardı boşuna uğraşmıssın üzüldüm adına . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 ben senden akıl mı istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Tamam abi vurma öldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 malbuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Lithran said: O fiyat aralığında ne güzel kilitler vardı boşuna uğraşmıssın üzüldüm adına . sen geç hele şurda bi soluklan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 yeni disk kilidi bakıyorum da artego iyiye benziyor fakat aşırı pahalı ne önerirsiniz disk kilidi olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Herkul disk kilitleri daha iyiymis... http://cuddlebuggery.com/wp-content/uploads/2012/08/Ba-dum-tish-300x277.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar