mortheria Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Amfi 35 watt Ibanez , ağır.Üzerinde 5 tane açıp kapamalı efekt var.Line out footswitch var.Aux ve kulaklık girişi bide eq var fotoğraflarda ayrıntılı gözüküyor zaten. Fotoğraflar Sesinde knoblarında veya kozmetiğinde bi sorun yok.Deneyebilirsiniz almadan önce. Aslında memnunum ama satma nedenim üst kattakiler yüzünden istediğim gibi kullanamam , zaten kulaklıkla çalıyorum gider ses kartı alırım dedim.Bide kayıt almak istiyorum. Sıfırı 700 lira civarıydı gg de ve hatay sokakta. İstediğim fiyat: 360 lira Ankara içi elden verebilirim. Diğer yerlere kargo ücreti sizden olmak üzere kargolayabilirim. Sadece amfi var , kutusu yok maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Sahibindene koysan bayağı hızlı satılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Oraya da koydum.Sahibinden Keşke satılsa hemen.2. el alan dükkanlardan biri 150 veririm dedi diğer 100 abi sırf taşımanın hatrına bi tantuni ısmarlarım dicekler nerdeyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 eksiduyuru.com dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Güzel fikir , keşke ekşi hesabım olsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 175 verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Yaninda bas gotar da hediye edersen makbule gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 mortheria said: Güzel fikir , keşke ekşi hesabım olsaydı eksi hesabın olmasına gerek yok eğer duyuruyu kastediyosan. herkes üye olup yazabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Güzel amfi isterseniz taksitle scarlett 2i2 alın bana amfi + 50 lira falan veriyim.Takas yaparız böyle nakit yoksa eğer. Esh sana 350 olur , bi yerden de alırsın bi cort sende basarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar