karabocek Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 arkadaşlar biz bi set stone yaptık o kendi aramızda oynadığımız pvp shardı için oraya order ve chaos diye setler yaptım onları koydum ii tamam alınıyor ama ben o 2 setin sadece order veya chaos üyelerinin giymesini istiyorum buna nası bi tag veya event verersek olur,şimdiden teşekkürler..[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 guild olarakmı order chaos yoksa faction uyeleri olaraktanmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 guild olaraktan yani şöle düşün tuşa basınca order veya chaos seti verior equip ediyor fakat bunu herkes alabiliyor ben sadece order üyelerinin orderı alabilmesini ve chaos üyelerinin de chaosu alaiblmesini istiyorum yani yoldan geçen alamasın istiyorum..[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 sans eseri bakıodum uo emülatörleri bolmune sanslısın bi fikrim sanırım sole yaparsan olur o set alma menusune sole yaparsan on=CHAOS SETI ALIJAM if CHAOS SETI GIYDIR return 1 elseif ! src.sound=snd_SPELL_LIGHTNING src.message=Herhangi Bi Guilde Uye Deilsin return 1 elseif ==1 //order src.sound=snd_SPELL_LIGHTNING src.message=Sen Order Uyesisin return 1 elseif !=2 //nat. src.sound=snd_SPELL_LIGHTNING src.message=Guildin Chaos Olmalı !! return 1 else CHAOS SETI GIYDIR return 1 not: chaos shield ı örnek olarak aldım scriptler arasında var sphereitemb5 ... [Bu mesaj Werb tarafından 18 Ocak 2005 15:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ama bu da saglam bi cozum olmas soyluyeyım !! cunku chaos uyesı alır order uyelerine dagıtabilir o yuzden en iyisi butun set parcalarına sunu ekleyebilrsin ON=@EQUIP if return 0 elseif ! src.sound=snd_SPELL_LIGHTNING src.message=Your are unable to wear this shield remove return 1 elseif ==1 src.sound=snd_SPELL_LIGHTNING src.message=Your are unable to wear this shield, and are damaged for attempting to do so! src.hits=/2 remove return 1 elseif !=2 src.sound=snd_SPELL_LIGHTNING src.message=Your are unable to wear this shield remove return 1 endif return 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 süpersin ama bi sorun varki order olmama ramen order seti isteyince gene sen order uyesisin ! diyor..[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 :P ben sadece ornek olsun diye chaos icin yazdım neyse istersen sen bana setlerle menuyu yolla halledeyim [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ekledim offlinesın..[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Order setin scp sine on=@equip if !(==1) sysmessage Sen Order Degilsin! return 1 endif ekle Chaos a da on=@equip if !(==2) sysmessage Sen Chaos Degilsin! return 1 endif bunu ekle olmazsa 1'i 2 yap 2'i 1 yap ole bişi yani :D[signature][hline]ŞU DÜNYANIN EŞİT YARATILMADIĞININ KANITISIN. AŞKIM CİĞDEMİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar