Masakari Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Para parayı çeker, büyük balık küçük balığı yutar, dedikleri olay işte. Şu yukarıdaki olay çoğu işte aynı sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 chrome said: şükrü izmirde olsan seni spaya götürürdüm. saunada işkence ederdim sana. tuz sürüp saunaya sokar bayıltırdım. bu nedir lan, cahilligimi giderin lutfen tuz surup saunaya girmek nedir? ne oluyor? bilimsel aciklamasi var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Sukru'ye tuz surmek kolay degil,cok uyanik. Ben denedim basaramadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Marty said: bu nedir lan, cahilligimi giderin lutfen tuz surup saunaya girmek nedir? ne oluyor? bilimsel aciklamasi var mi? Tuzlama bir tür pisirmedir. Et, balik veya akilayı tuzladigimizda aynen onlari pisirmisiz gibi kimyasal bir reaksiyon olusur (lakerdayi hatirlayin). Tuzlanan ette proteinler gevser ve çözünür ki, bu, et isitildiginda olan olay ile aynidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 haaa, tuzlama diyince bi isik yandi kafamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar