Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 euheu resime yarıldım süfermi$[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: bayat, 12 Ocak 2005 22:03 tarihinde demiş ki: Asimo eskidi artik baya, Qrio baya bir katliyor Asimo'yu. 4 Qrio'nun dansettigi bir video var mesela, izlemenizi tavsiye ederim; _01 _02 diye 5'e kadar baska video'lari da var ayni adreste. $40k'a satiliyormus sanirim Qrio'lar. OOoo. Bu Qrio'lar tam evde hizmetçilik yapıcak kıvama gelmiş. Personal Robot, Best Friend of Your Child, Military Robo yakında piyasalara çıkmaya başlar. Rise of the Machines ve Second Renaissance yakındır.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Öle capon dansı ninem de yapar. Halay çeksin, horon tepsin sıkıyosa.[signature][hline]Hatırlar mısın bir aralar OSI' de etrafa para saçan onurlu bi mage vardı.... VERİN LAN PARALARI GERİ! Trust in my self-righteous suicide. I cry, when angels deserve to die. Phann - Exca/Hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 yannız çok güzelmiş robot da 120ytl..ne bilim yani vermeye değer mi acaba bi de ben bunun nası çalıştııını anlamadım ne bilim programlar yüklüosun hareketler çretiosun nedir bunun sistemi[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 oldu capoera yapsın istersen :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: shapshal, 13 Ocak 2005 18:57 tarihinde demiş ki: yannız çok güzelmiş robot da 120ytl..ne bilim yani vermeye değer mi acaba bi de ben bunun nası çalıştııını anlamadım ne bilim programlar yüklüosun hareketler çretiosun nedir bunun sistemi Manuali okudum. kumandasındaki tuşlarla istediğin gibi hareket ettiriyosun onun dışında hazır kaydedilmiş sesli yada sessiz hareketler var. ayrıca bunları kullanıp record ederek istediğin kombinasyonları oluşturup istediğin zaman bi tuşa basıp oynayabiliyosun. yada mesela reflex olarak atayıp birisine çarptığında geriye yaslanıp naber koç dedirtebiliyosun. ama 2 saatlik Sleep mode sonunda bunlar siliniyo. D pil kullanmasını anamadım ben niye cep telefonlarındaki ion pillerden kullanmıyo ki hem şarjlı olur kayıtlar silinmez fln.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ohooo öyleyse kötü ya cart curt hareket mi öreticen baştan[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 maliyeti de fiyati da artar efendim 219 YTL, Cadde Megavizyon da, gayet sik bi fiyat boole bisi icin[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bencede fıyatı normalmıks verılebılır[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 o fiyata daha güzel şeyler alınır[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Amazon da 64 pound fiyatı. yani 162.5 ytl ediyo. ilk bulduğum sitede 85$ dı (yani 120 milyon civarı ediyo) türkiyede pek tanınmıyo insanlarda aaa gavur icadı diye bakacaklar diye basmışlar kârı işte.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Absolut, 12 Ocak 2005 19:45 tarihinde demiş ki: Ben Çelik, Arçelik. Ya sen kimsin? Bunu bilir bunu severim :) Yerli malı Türkün malı :) +1[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Alomatik_2k, 13 Ocak 2005 19:39 tarihinde demiş ki: Amazon da 64 pound fiyatı. yani 162.5 ytl ediyo. ilk bulduğum sitede 85$ dı (yani 120 milyon civarı ediyo) türkiyede pek tanınmıyo insanlarda aaa gavur icadı diye bakacaklar diye basmışlar kârı işte. ee amazon türkiyeye ayrı yurtdışına farklı fiyat mı verio sanıosun sen[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 arkadaşta var çok manyak bişi londradan almış[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ebaydan 60$+10-15 civarina alabiliosun 25 da kargosu 85$a gelio filan 120ytl dielim bi hafta icinde elinde uygun bi finansman araliginda alicam ben bu aletten kesin[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ayrece Sonynin kendi anitim videolari Real Player lazım buda iki Buda direk sayfasinin linki[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" [Bu mesaj Creel tarafından 13 Ocak 2005 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Yurtdışı sitelerine güvensem bende e vbaydan olmadı amazondan fln alacam da güven diilde gelmezse sorun olurs fln onunla uğraşmaya üşenirim die korkuyom[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 benimde aklima gümrük gelio ama bilmiom cok kararsizim adamlar kesin killik cikarir "buneaa laaan" dierektenn o yüzden almadim simdiye kadar belki trye gelir benzer fiatla die ama tutupta 200ml vermem 120/30mlye alabilicekken[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bende tahtadan silah yapmaya başladım hayvancığa eheh[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Ya bu Qrio muhteşem yaaa. Bende istiyorum. Harbi 40$ mı? Olamaz ya. Şu robottan bahsediyorum: sony_06.wmv (6.5 MB)[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 40$ deil 40k$ arada bi 39960 dolar fark var (otuz dokuz bin dokuz yüz altmış dolar)[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Tepe Nautlis 'deki boynerde gördüm geçen hafta 212 yada 230 küsür gibi bişiydi[signature][hline]Streea the Mincer Reany the Necro Froc the Merc DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 hangisi? iki robottan bahsediliyor..[signature][hline]¿ lé³t « Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: odchu, 18 Ocak 2005 08:58 tarihinde demiş ki: hangisi? iki robottan bahsediliyor.. upsss dikkat etmemişim robosaphien :)[signature][hline]Streea the Mincer Reany the Necro Froc the Merc DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Volfied, 18 Ocak 2005 08:30 tarihinde demiş ki: 40$ deil 40k$ arada bi 39960 dolar fark var (otuz dokuz bin dokuz yüz altmış dolar) Off K'yi görmemişim. Zaten imkansız gibi bişeydi 40$[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar