Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu robotu türkiyede nerde bulurum? (Robosapien)

Alo-matik

Öne çıkan mesajlar

said:
bayat, 12 Ocak 2005 22:03 tarihinde demiş ki:
Asimo eskidi artik baya, Qrio baya bir katliyor Asimo'yu.
4 Qrio'nun dansettigi bir video var mesela, izlemenizi tavsiye ederim;
_01 _02 diye 5'e kadar baska video'lari da var ayni adreste. $40k'a satiliyormus sanirim Qrio'lar.

OOoo. Bu Qrio'lar tam evde hizmetçilik yapıcak kıvama gelmiş.
Personal Robot, Best Friend of Your Child, Military Robo yakında piyasalara çıkmaya başlar.
Rise of the Machines ve Second Renaissance yakındır.[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

Öle capon dansı ninem de yapar. Halay çeksin, horon tepsin sıkıyosa.[signature][hline]Hatırlar mısın bir aralar OSI' de etrafa para saçan onurlu bi mage vardı.... VERİN LAN PARALARI GERİ!

Trust in my self-righteous suicide.
I cry, when angels deserve to die.

Phann
- Exca/Hib

Sosyal ağlarda paylaş

said:
shapshal, 13 Ocak 2005 18:57 tarihinde demiş ki:
yannız çok güzelmiş robot da 120ytl..ne bilim yani vermeye değer mi acaba

bi de ben bunun nası çalıştııını anlamadım ne bilim programlar yüklüosun hareketler çretiosun nedir bunun sistemi

Manuali okudum. kumandasındaki tuşlarla istediğin gibi hareket ettiriyosun onun dışında hazır kaydedilmiş sesli yada sessiz hareketler var. ayrıca bunları kullanıp record ederek istediğin kombinasyonları oluşturup istediğin zaman bi tuşa basıp oynayabiliyosun. yada mesela reflex olarak atayıp birisine çarptığında geriye yaslanıp naber koç dedirtebiliyosun. ama 2 saatlik Sleep mode sonunda bunlar siliniyo.
D pil kullanmasını anamadım ben niye cep telefonlarındaki ion pillerden kullanmıyo ki hem şarjlı olur kayıtlar silinmez fln.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alomatik_2k, 13 Ocak 2005 19:39 tarihinde demiş ki:
Amazon da 64 pound fiyatı. yani 162.5 ytl ediyo. ilk bulduğum sitede 85$ dı (yani 120 milyon civarı ediyo) türkiyede pek tanınmıyo insanlarda aaa gavur icadı diye bakacaklar diye basmışlar kârı işte.

ee amazon türkiyeye ayrı yurtdışına farklı fiyat mı verio sanıosun sen[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Sosyal ağlarda paylaş

benimde aklima gümrük gelio ama bilmiom cok kararsizim adamlar kesin killik cikarir "buneaa laaan" dierektenn
o yüzden almadim simdiye kadar belki trye gelir benzer fiatla die ama tutupta 200ml vermem 120/30mlye alabilicekken[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...