Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu robotu türkiyede nerde bulurum? (Robosapien)

Alo-matik

Öne çıkan mesajlar

fiyatlarda bi yanlışlık yok. bu robotun iki modeli var biri sabit remote controller'ı olmayan diğeride işte remote controller olan versiyonu.

thinkgeek bir süredir nedense türkiye de ki kredi kartlarını kabul etmiyor. bundan dolayı ne yazikki orada almak mümkün değil şuanda.[signature][hline]mesela beş
Sosyal ağlarda paylaş

Yoksa yoksa yoksa...Termınator Gercek mı oluyor?!

*! korkarak uzaklaşır kedi*[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

asimonun en büyük özelliği
2 ayaklı olması
enerji sorununu halletmiş olması kablosuz çalışması
diğer 2 ayaklı robotlar gibi devrilmemesi
ve tamamen kendi düşünüp hareket etmesi

Mesela şuan kablolarla bağlı olup programlanmış hareketleri düzgün yapan robotlar yokmu? var zıplayan 2 ayakta giden var
ama tam olarak ROBOT sayılmazlar[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Sosyal ağlarda paylaş

di mi ama bunlar robot değil, her biri farklı bir terminatör :) 10 sene sonra skynet kontrolü ele aldığında göreceksiniz siz gününüzü...asimonun çeliğin eline minigun tutuşturup üstünüze salacaklar...
-Ben Çelik, Arçelik, ya sen kimsin?
*!Ratatatatattaata*[signature][hline]Azmodai, 18 Aralık 2004 20:28 tarihinde demiş ki:
arkadan ben bile cok guzel gorunebilirim kimilerine
Sosyal ağlarda paylaş

Asimo eskidi artik baya, Qrio baya bir katliyor Asimo'yu.

4 Qrio'nun dansettigi bir video var mesela, izlemenizi tavsiye ederim;
http://pc.watch.impress.co.jp/docs/2003/1218/sony_06.wmv

_01 _02 diye 5'e kadar baska video'lari da var ayni adreste. $40k'a satiliyormus sanirim Qrio'lar.

[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru.

[Bu mesaj bayat tarafından 12 Ocak 2005 22:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ebayda 50-70$a vardi ama 25-30$ da posta ücreti o batirio eger istanbulda varsa bulursaniz haber edin bende alicaktim bunu cok manyak bisi

uhaa qrio da asmish beaa ama robosapohiende benzeri seyler yapabilio die biliyorum eger yakinlarda bi bilgisdayar varsa vede kumanda sistemini edinirseniz benzeri seyler yaptirabiliosunuz tabi bu kadar (qriodaki kadar) estetik olurmu bilmem ama.. gidis kötü :P yakinda i robotumsu bi dünyamiz olucak sanirim yani bizim 70-80lerimizde filan
[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"

[Bu mesaj Creel tarafından 12 Ocak 2005 23:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Creel, 12 Ocak 2005 23:30 tarihinde demiş ki:
bide bunu izleyince
burdaki anime aklima geldi yaknda bu sony benzeri seyler sürmeye baslar piyasay önümüzdeki 5 yil icinde filan reklamlarda izlerizz en korkunc dövüs makinesi filan falan gibisinden
Hayatımı bir anda bambaşka bir yöne çeken anime o. sadece yunanca bulabildim bölümlerini ve indirdim. şu andaki standartlara göre çok ezik olsada o bir "ilk" ve hala yerini alabilen birşey yok bana göre :)

bu arada topic süper olmuş ya. okurken gerçekten zevk aldım. kavga çıkmayan ve laf sokma olmayan ender topiclerden sanırım. sticky yapılsın bu topic :-p
Sosyal ağlarda paylaş

219 ytl de olabilir demiştim zaten dikkatli okununca mesajm (egne fazla dikkat gerektirmiyo :)) görünürdü

bugün bakarım yol sütü megavizyon ne de olsa

chemicalcım
ööle bık bık konuşuyosun çok biliyomuş gibi ama
sen ucuz işçi, seri üretim gibi şeylere uzaksın galiba? medieval çağlarda yaşamıyoruz artık herşey el işi değil[signature][hline]In Moon I trust
For Moon I live
The Moon I love
The Moon I pray...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xharloan, 12 Ocak 2005 18:16 tarihinde demiş ki:
naptınız ya 120 milyon ?
120 milyon YTL flndir daha geçen uzaktan kumandalı araba gordum 200ytl yazıordu.
yanlışlık var sanırım.
120 milyon ytl kaç tl yapıo biliyomusun sen :) 120 000 000 000 000(120 trilyon :))[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...