Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Cıuvvvv cıııuvvvv robotlar geliiiii şaka maka almak lazım asimo gibi birşey belki hizmetçi programı falan yükleniyordur hizmetçiye para vermekten kurtuluruz :p[signature][hline]...Techno Cocaine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 fiyatlarda bi yanlışlık yok. bu robotun iki modeli var biri sabit remote controller'ı olmayan diğeride işte remote controller olan versiyonu. thinkgeek bir süredir nedense türkiye de ki kredi kartlarını kabul etmiyor. bundan dolayı ne yazikki orada almak mümkün değil şuanda.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Sony'nin robotunun adi Qrio. En basarili humanoid robot simdiye kadar yapilan. Havada top yakalayabiliyor, baya hizli, 1-2 santim ziplayabiliyor, dans edebiliyor filan.[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Yoksa yoksa yoksa...Termınator Gercek mı oluyor?! *! korkarak uzaklaşır kedi*[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 asimonun en büyük özelliği 2 ayaklı olması enerji sorununu halletmiş olması kablosuz çalışması diğer 2 ayaklı robotlar gibi devrilmemesi ve tamamen kendi düşünüp hareket etmesi Mesela şuan kablolarla bağlı olup programlanmış hareketleri düzgün yapan robotlar yokmu? var zıplayan 2 ayakta giden var ama tam olarak ROBOT sayılmazlar[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ROBOT nedir ki abi robotu yönetirsin kendi hareket etmez.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 o yüzden oyuncak araba en iyisi :D ne o öyle asimo falan. kendi kendine el sallıyor, koniçiva diyor.. tövbe tövbe[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 di mi ama bunlar robot değil, her biri farklı bir terminatör :) 10 sene sonra skynet kontrolü ele aldığında göreceksiniz siz gününüzü...asimonun çeliğin eline minigun tutuşturup üstünüze salacaklar... -Ben Çelik, Arçelik, ya sen kimsin? *!Ratatatatattaata*[signature][hline]Azmodai, 18 Aralık 2004 20:28 tarihinde demiş ki: arkadan ben bile cok guzel gorunebilirim kimilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Asimo eskidi artik baya, Qrio baya bir katliyor Asimo'yu. 4 Qrio'nun dansettigi bir video var mesela, izlemenizi tavsiye ederim; http://pc.watch.impress.co.jp/docs/2003/1218/sony_06.wmv _01 _02 diye 5'e kadar baska video'lari da var ayni adreste. $40k'a satiliyormus sanirim Qrio'lar. [signature][hline]3 yanlış, 1 doğru. [Bu mesaj bayat tarafından 12 Ocak 2005 22:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 10 sene sonra insanları dansa kaldırmasın bunlar "hadi len dans edicez" diye? :D[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Kaldirsinlar valla, robotlari 80%'ine tercih ederim insan nufusunun :)[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Hobaa videosunu izledim süper bişey! Gerçekten 120 milyonsa bende alırım valla. Zenci hareketleri falan yapıyo :D[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 140 milyon degil o video'daki robotlar, Sony'nin $40k'lik Qrio'su :b[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 yok 120 milyonluğu sölüyo zenci hareketleri yapıyo dediğine göre. bu arada manualleri fln indirdim baya hoşuma gitti elime bi geçisin üstüne uydun kılıç kalkan lightsaber yapacam :D[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Qrio çok şeker bombermana benzio:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ebayda 50-70$a vardi ama 25-30$ da posta ücreti o batirio eger istanbulda varsa bulursaniz haber edin bende alicaktim bunu cok manyak bisi uhaa qrio da asmish beaa ama robosapohiende benzeri seyler yapabilio die biliyorum eger yakinlarda bi bilgisdayar varsa vede kumanda sistemini edinirseniz benzeri seyler yaptirabiliosunuz tabi bu kadar (qriodaki kadar) estetik olurmu bilmem ama.. gidis kötü :P yakinda i robotumsu bi dünyamiz olucak sanirim yani bizim 70-80lerimizde filan [signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" [Bu mesaj Creel tarafından 12 Ocak 2005 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 güzel aletçikmiş.. :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Joker dede varmış. bide megavizyon dediler yarın tepedeki megavizyona spariş verecem inşalla yurtdışından getirdik türkiyedede fazla bilinmiyo gavur icadı basalım %500lük kârı politikasına girmemişlerdir.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bide bunu izleyince burdaki anime aklima geldi yaknda bu sony benzeri seyler sürmeye baslar piyasay önümüzdeki 5 yil icinde filan reklamlarda izlerizz en korkunc dövüs makinesi filan falan gibisinden[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Hastası oldum.. alan olmadımı daha, biz de bayılalım YTL'leri, kendimize robot yapalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: Creel, 12 Ocak 2005 23:30 tarihinde demiş ki: bide bunu izleyince burdaki anime aklima geldi yaknda bu sony benzeri seyler sürmeye baslar piyasay önümüzdeki 5 yil icinde filan reklamlarda izlerizz en korkunc dövüs makinesi filan falan gibisinden Hayatımı bir anda bambaşka bir yöne çeken anime o. sadece yunanca bulabildim bölümlerini ve indirdim. şu andaki standartlara göre çok ezik olsada o bir "ilk" ve hala yerini alabilen birşey yok bana göre :) bu arada topic süper olmuş ya. okurken gerçekten zevk aldım. kavga çıkmayan ve laf sokma olmayan ender topiclerden sanırım. sticky yapılsın bu topic :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 219 ytl de olabilir demiştim zaten dikkatli okununca mesajm (egne fazla dikkat gerektirmiyo :)) görünürdü bugün bakarım yol sütü megavizyon ne de olsa chemicalcım ööle bık bık konuşuyosun çok biliyomuş gibi ama sen ucuz işçi, seri üretim gibi şeylere uzaksın galiba? medieval çağlarda yaşamıyoruz artık herşey el işi değil[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Saol volfi. bu arada ben onla msn den konuştum hatasını kabul etti bidaha bilmediğim konularda konuşmicam dedi merak etme.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Survival of the fittest Öldüm gülmekten =)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Xharloan, 12 Ocak 2005 18:16 tarihinde demiş ki: naptınız ya 120 milyon ? 120 milyon YTL flndir daha geçen uzaktan kumandalı araba gordum 200ytl yazıordu. yanlışlık var sanırım. 120 milyon ytl kaç tl yapıo biliyomusun sen :) 120 000 000 000 000(120 trilyon :))[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar