vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Merhaba sistemimde i7-2700K CPU 3,50GHz asus rampage extreme 4 corsair H80i soğutucu var arada CPU ısısı 72 dereceye çıktı diye uyarı vermeye başladı. Soğutucuyu kontrol ettim fanları düzgün çalışıyor, macunuda iyi durumda. Bu derece işlemci için sorun oluştururmu? Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Edit: Birde bilgisayara ara verip, mouse'a dokunduğumda çarpıyor beni, bazen gçrüntü gidiyor ekrandan yada 1 saniyelik donma yaşıyorum. Bu sebep olabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 power supply'ı kontrol et. dandik markaysa ölmüştür, değilse de şüphe ederdim gerçi. biosu aç bak overclock profilinde falandır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 corsair in 1000w bişeyiydi, modelini tam hatırlamıyorum ama nessa tavsiye etmişti. bakayım genede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Çok gıcık biliyorum ama "işlemci sıcaklığı" olmasın o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 doğrudur abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 vaako51 said: Edit: Birde bilgisayara ara verip, mouse'a dokunduğumda çarpıyor beni, bazen gçrüntü gidiyor ekrandan yada 1 saniyelik donma yaşıyorum. Bu sebep olabilirmi? Carpma kismi sikintili.Kablolarini tekrar kontrol.Fan surtture surtture bi kablonun kifini yiyip o kabloda kisa devremi yaptiriyo acaba. Usbni falan degistir.Prizin topragini kontrol et.Olme! X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Anakartın kasaya montajını düzgün yaptın mı? Mouse'tan elektrik çarpanı da ilk defa duyuyorum, nasıl bir kaçak var abi nedir o ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 şimdide bu. -1 nedir abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 -1 olması demek ki anakartın ısısını alamıyor, sensor yok vs. ayrıca mousea dokunduğunda seni çarpması montajdandır, vida falan unutmuşsundur birşeyler yada başka basit hatalar. he sende statikde olabilir tabi kasa ile ilgisi bile olmayabilir, ayakkabıları çıkar biraz toprak gez dsadfsfds. ben kazakistandayken herşey beni çarpıyordu. masa, araba, kapı dfsdffd. bir de 72 derece yüksek bi oran değil işlemci için 100 dereceye kadar çıkar kapatmaz kendini. ayarlarına bak o programın ben i 90'a kdar uyarma de, adam ol de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 tamam abi eyvallah. bi kontrol edeyim tüm sistemi tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar