cemad Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 insanlara başlık koyma konusunda eğitim verilmeli. hep lise edebiyatçılarının suçu bu. yok etkili başlık yok şu yok bu. insanlar konuyla alakasız başlıklar koyuyor sonuçta hehe yardımmmmmmmmm adlı bir konu başlığı rezalet mesela ben açıkçası bu tür başlıklara bakmıyorum siz de bakmazsanız eninde sonunda düzgün şekilde başlık atmak zorunda kalacak aramada da bulamıyorsanız açın gitsin yahu. 2 kişi gelip bıdı bıdı edecek kendi açtığı başlığın linkini verecek inanılmaz aptal başlığı. modlar herhangi bir sakınca görürse zaten kilitler gerekli uyarıyı yapar. ha yanlış açsanız bile bunda utanılacak birşey yok ki. bazılarının sıkılıp trip koyması önemli değil tabi bunlar aramada bulunamayan başlıklar için. yoksa aramada açılan topicle aynı başlıkta şeler doluysa o topici açan kişi cehennemde yanacaktır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 merak ediyorum, acaba aramaya inanmak diyen tipler daha önce okumuş oldukları bir forumdan mı esinlerek link veriyorlar yoksa direk arama ya basarak böyle bir topik varmı diye arattırıyolar .. :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 aramaya inanmak lafi cogu insanin agzina lacka oldu biri hata yapinca sanki cinayet islemis gibi aramaya inanin lan dercesine mesajlar atilmaya baslandi artik. Sonucta burasi bir forum burda onbinlerce uye var ve ayni konulu topiclerin acilmasi kacinilmaz aslinda normalide budur eski kullanicilar mesela favori filminzi konusunu tartismis gecmis ama yeni kullanicilar arasinda boyle birsey olmamistir fi tarihinden kalma konu uplanicagina yenisi acilabilir . benim en rahatsiz oldugum konu sadece girip www.ebaumsworld.com da ne kadar oyun varsa ard arda yayinlamak ha tamam bi oyun bulmussunuzdur paylasirsiniz onuda aratirsiniz ama onuda bulamk cok zor bir insan oyunun adini yazarken biride bilmem ne yapmaca oyunu diye yaziyor ama giripte butun ebaumsworldu buraya tasiyan insanlar var oda ayri neyse bence biraz degil asiri abartildi kullanilmicak yerlerde kullaniliyor dikkat ediniz[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 haha disappear gülerken uçuğumu parçaladım allah da senin uçuğunu parçalatsın[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 allah allah birdaha okudum postu gulunecek birseymi yazmisim ?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Raelyan gibi bişey bu arama sanırım, Arama'ya inanın kafirler!, patidede bol bol misyoneri var sanırım :) Not:espri çok kötüydü kabul ediyorum. [Bu mesaj MacbetH tarafından 18 Ocak 2005 04:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Arama boyutunu aşmaya başladı artık bu olay artistliğe kaçtı.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 aramaya inanmak benimde kendi yetkili olduığum forumlarda kullandığım bir kavram.. ancak hiç bir zaman aramaya inanmak tekk başına yürütülecek iş değil..yanında bir adet bilinçli olarak başlık seçen kullanıcı modeli gerekiyor..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar