Parliamert Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 6 sene sonra gelen single, Prodigy yine üzmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 30 Mart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 aww yiss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Albüm çok iyi olmuş yanlız. *itunes pre-order a açılan 6 şarkılık kısma nazaran söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 albüm spotify'da çıkmış. naays. adı "The Day Is My Enemy" bunlar geçen gün twitch'de live tanıtım yaptılardı. kaçırdıydım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 yaw benmi yaşlanıyorum nedir olay anlamıyorum ama nerde bi breathe nerde bi firestarter.. daha claustrophobic sting demiyorum bak yada değeri hala anlaşılamamış albümleri Music for the Jilted Generation..böyle parçalar beklemek ıhh zor artık kimyasal kardeşler ve prodigy ilk göz bebeklerim ve yeni akım trendlere kaptırmak içimi acıtıyor.. beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 2-3 şarkı dışında çok beğendim, gene gelseler keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Tidal da var full albüm lossless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 albüm kötü değil de öncekiler kadar beğenmedim. şöyle bi 10 kez falan dinledim daha dinleyesim gelmiyor. 3-4 tane track var onları playlistlerde kullanırım ama eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar