Masterwolf Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 arkım server actı dun girebiliodum simdi yine serverin adi cıkıor tıklıorum ama prg yanıt vermiora gecior napmamız gerekiyor saolun simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 arama yapman gerekir !..[signature][hline]Legends never die ! Ahmet kaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masterwolf Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: -Loe-, 18 Ocak 2005 13:24 tarihinde demiş ki: arama yapman gerekir !.. nası yani aga biras daa aç kafayı yiycem walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 çok basit uo emülatörlerinin ana sayfasına gel sonra yukardan arama die bir link var ona tıkla çıkan sayfadan uo emülatörlerini seç ve aranacak kelimeyi gir ii şanslar .P[signature][hline]Legends never die ! Ahmet kaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 loe süper açıklamışsın lol :)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masterwolf Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: -Loe-, 18 Ocak 2005 13:29 tarihinde demiş ki: çok basit uo emülatörlerinin ana sayfasına gel sonra yukardan arama die bir link var ona tıkla çıkan sayfadan uo emülatörlerini seç ve aranacak kelimeyi gir ii şanslar .P aramayı kullandım ama anlayamıroum yardım edin kendi aramızda kuruoruz siz bilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 MUAHAHhahaaaa............ Böyle uzuyor işte...[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masterwolf Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: FakeAccount, 18 Ocak 2005 13:44 tarihinde demiş ki: MUAHAHhahaaaa............ Böyle uzuyor işte... sana adam gibi sordum sen de adam gibi cevap ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Cvp deıl o tepkı... başkasının verdiği cvb'a tepkim :)[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masterwolf Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: FakeAccount, 18 Ocak 2005 13:45 tarihinde demiş ki: Cvp deıl o tepkı... başkasının verdiği cvb'a tepkim :) ii peki senin bu konu hakkında bi yardımın olcak mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Yardım edılebılcek bı konu deıl... Orda olup durumu yaşamak lasım :) Gördüğün üzere cvp yazanlarda yardım edbilmiş deilller :) Ama Client'le ilgili bi sorun olabilir...[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masterwolf Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Bu Konuda Bana Gerçekten Yardımcı Olabilcek Biri Varsa Pls Yardım Daha Yolun Başındaız....... PLS!!! Ne Yapiim ama yani Baggio yu mu çaariim napam çok çok önemli offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar