Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 onun yerine local ip yi deyishtirseydiniz ya :) kulagi oteki taraftan tutmak olmush bu dyna[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ehe dur bakalım işi görülsünde gerisi önemli değil :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ben benm x4 ü satmayı düşünüorm 5551 modeli ilgilenen warsa bana pm atsın konuşalm :)[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 olmadı bu yaptırmak istediğin şeyi diğer makinadakı ip yi 4-15 aralığından çıkarıp başka bir şey seçerek de yapabilirdik galiba? onu denemiştim zaten ben yukarıdaki duruma getirip 15-20 arasında bişe seçerek de onun dışında seçerek de denedim olmadı, lan bağlı görünüyo, sürekli giden bişeler var ama gelen bişe yok ikinci makinada[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 virüs görsün belki o bir fikir verebilir :D a.k.a. up[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar