Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Evet 102354tane topic açıldıktan sonra kavelinde dediklerine canı yürekten katılarak Zoom x4 ayarları hakkında bir topic açayım dedim.İşter ayarlar. Basic Setup kısmında bu ayarları yapıyorsun Vpi:8 Vci:35 bridge=disable Encap:PPPoE LLC Şifrenizi telekomdan isteyin eğer daha dagıtılmamaya başlanmadıysa şöyle olacak hangi telekoma baglıysan oranın ismi sonrada telefon numaranın son 4 hanesini yazacaksınız. misal Üsküdarda oturuyorum ve oturdugum yer Üsküdar belediyesine baglı telefon numaramda 341 65 89 üsküdar6589 gibi veya ümraniye4659 gibi.. şifre 12345678 yapıyorsunuz Save diyorsunuz sonrada savein altındaki reboota tıklayınız confirm deyin Daha sonra yukardan Optionsı tıklayın orda DNS'yi seçin orda 2tane ip kısmı var onları bunu yazıyoruz 212.156.4.1 212.156.4.20 Save yapıyoruz reboot ve confirm combosunu uyguluyoruz.Normal şartlarda adsl hattı baglı olan biri bu ayarlarlan nete girebilir Hayırlı olsun. Bunlar dışında sorularınız olursa bu topic altında yazınki aynı sorunu olanlar başka topicler altında aramak zorunda kalmasın zaten arama yapmayı beceremeyen bir milletiz. Eğer düşünceniz yok kardeşim siz anlatamıyorsunuz sorunlarım bitmiyor diyorsanız buyrun Zoom dist. Oluşum bilgisayarın telefonları. 0212 234 57 80[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Bu Usb icin sanirim ethernet icin windowstan bir kac ayar daha gerekiyor ..[hline]Actions are more louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Cyre2K'nın yazısını okuduktan sonra şüphelenmeye başladım. Ethernet ve USB x4 adsl modemler için aynı uygulamaları mı yapmamız gerekiyor? Yoksa farklı aşamaları mı var? Daha ayrıntılı anlatırsan sevinirim, Satanix. dipnot: Yarın hayırlısıyla zoom 5551 x4 adsl modemimi satın alacağım. tabi kadıköy'de bulursam, gerekirse g.antep'e kadar giderim ya, neyse :) İlgine teşekkürler.[hline]myra Never free never me So I dub thee unforgiven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Hayır hiçbir farkı yok ben usb den bağladım sadece kurulum sırasında Ethernet yerine USB yi seçiyorsunuz okadar.[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Fakat benim bildigim ethernet kartinin ayarlarini yapmak gerekiyor ..[hline]Actions are more louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Ellerin Dert görmesin Virüs :) Bir çok kişi faydalanır bundan... Bir daha "Zoomun Ayarlarını yapamadım" diye topik açılırsa taşlayalım :P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 E canım adam zoom modemi anlatmış ethernet kartının ayarları farklıdır ve karttan karta değişir. Okadarını senin yapman lazım artık....[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 vodan anlatmak istedigimi anlamadin modem ethernet kartinin uzerinden gectigi icin ag gecidini falan girmen gerekiyor dns yi falan orayada girmen gerekiyor anlatabildim umarim..[hline]Actions are more louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Tmm onuda oluşumun sitesinde resimleriyle anlatmışlar ozaman. www.olusum.com.tr[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Hah buldum. USB Ethernet [Bu mesaj Vodan tarafından 26 December 2003 20:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Hiçbir fark yok siz sadece bu ayarları yapacaksınız siz etherneti seçtiğiniz zaman zaten download yaparken o kendi ayarlarını koyuyor windows üstüne sizin gidip ayriyetten ağ ayarlarıylan uğraşmanıza gerek kalmıyor kısacası.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 bu ayarların aynısı modem le birlikte geldi bana kitapçıkta scanleyip yollasaydım da kasmasaydınız keşke :) aldım modemi kurdum 5 dk içinde hallettim sıfır sorun :)[hline]Grandmaster Hamburger Estel_Anorien, 23 December 2003 23:37 tarihinde demiş ki: oooooffff.. Kimse isminin yanında bir gif var diye adam olmuyor..Bendede bi madalya bi title var.. adam mı oldum? Hayır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Benim aldıgım zaman yoktu o tarz olaylar demekki parayı bulmuşlar bide kitap koymuşlar üeh[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 adamlar kara borsada fiyatları bilem nerelere çektiler olm :) neyse cnm daha yeni aldım pek kullanmadım ama memnunum yani :)[hline]Grandmaster Hamburger Estel_Anorien, 23 December 2003 23:37 tarihinde demiş ki: oooooffff.. Kimse isminin yanında bir gif var diye adam olmuyor..Bendede bi madalya bi title var.. adam mı oldum? Hayır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Boşunamı al dedik her sattırdıgım modemden komisyon alıcam :d[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 ilgi ve bilginize teşekkürler arkadaşlar. hayırlısıyla bugün kadıköye geçip bulduğum ilk zoom x4 5551i satın alıcam. sağlıcakla kalın.[hline]myra Never free never me So I dub thee unforgiven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Ya bende 5dk sürmedi ayarları yapmam insanlar neyi yapamıyor anlamış değilim. Orada yazmayan tek şey dns numaralarıydı onuda sitelerine yazmış adamlar.. Check ederkende Virus'un yazdıklarına baktm karşılaştırdım okedir. Tamam bukadar.[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Herkesin kafası teknolojiye basmaz. Bu yüzden tek başlarına kurmaları aylar bile alabilir. - Şimdi kalkıp bunuda biri kötü bişey söylemişim gibi üstüne alınır ya neyse.[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Yeni adsl alan, zoomx4 modemi olan ve torrent veya emule den çatır çatır download(en az 8kb) yapabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 saol virus[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 virüs çokzel yazmıştın zamanında yine eline sağlık da... şimdi başka bir soruyu yine bu konu altında sorasım geldi çünkü daha önce ihtiyacım olmayan bir şeye sonradan ihtiyacım oldu şimdi bu X4 ile iki bilgisayara da hizmet verebiliyoruz ya işte ben ikincide sorun yaşıyorum X5 ile gayet şahane bir şekilde iki bilgisayarı da (hatta 3) tek modemden idare etmeme rağmen X4'ün ethernet çıkışını (tek çıkış var zaten) ikinci bilgisayara bağladığımda ve lan bağlantısını gözlediğimde sadece giden paket olduğunu ama gelen paket olmadığını gördüm ikincinin lan ayarlarından tcp/ip ye girip ip için 10.0.0.4 girip subnet için 255.255.255.0 girip varsayılan ağ geçidi ve dns sunucusu için de birinci bilgisayarın 10.0.0.2 sini girmeme rağmen durum değişmedi acaba diyorum benim X4'ün konsoldaki ayarlarında bu duruma engel olan bir ayar mı var değiştirmem gereken? yani lan bağlantısı 100 Mbps olarak bağlandı görünmesine rağmen nete giremememe sebep olan bir ayar olabilir mi default olan ve düzeltmem gereken? teşekkürler... edit/ekleme: bu arada kablo olarak X4'ten çıkan kabloyu kullanıyorum ve modemin de LAN ışığı yanıyor, bu da sanırım kabloda sorun olmadığı anlamına geliyor, ekleyeyim dedim... ve bir not daha, oluşum'un sitesine girilmiyor yoksa ordan bulabilirdim belki cevabı :([signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 15 Ocak 2005 09:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Advanced setup > lan settings > user mode: multi user seçili degil mi?[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 tam okumadim konuyu ama 04 reserved ip lerden 1 tanesi. 16 nin ustunde bir ip denersen ii olur. 04 dhcp nin iplerinden 1 tanesi[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: DynamicK, 15 Ocak 2005 10:02 tarihinde demiş ki: Advanced setup > lan settings > user mode: multi user seçili degil mi? evet :([signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Lan configuration> ip adres: 10.0.0.2 subnet: 255.255.255.0 dhcp server seçili user defined: start adres: 10.0.0.15 end adres: 10.0.0.20 böyle yap dene bi[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar