RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 ARkadaşlar, Ofiste yerler değişiyor, 1 kat kapanıyor. Kabak gibi bir yere oturttular private secrecy falan kalmadı. Böyle ekrana sadece doğrusal açıdan bakınca gözükmesini sağlayan filtre tarzı şeyler varmış.Bunlara ihtiyacım var, bana öneride bulunabilir misiniz?Google'a baktım bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 http://www.amazon.com/3M-PF19-0W-Privacy-Widescreen-Desktop/dp/B000R4HAO8/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1421053433&sr=8-2&keywords=monitor+filter Turkiyede nerede bulunur bilemedim ama buralarda yoksa amazondan yapistir siparisi iste.Pahaliymis bayaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 bunların takılıp çıkarılabilenleri var bazı toplantılarda işe yarıyor, toplantı sırasında yanınıza oturup maillerinizi sizinle birlikte okuyan müşteriler için özellikle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 senko said: bunların takılıp çıkarılabilenleri var bazı toplantılarda işe yarıyor, toplantı sırasında yanınıza oturup maillerinizi sizinle birlikte okuyan müşteriler için özellikle :) abi ismi nedir aletin ya da nereden bulurum.Bi akıl verin. Bu arada notebook monitörüne koyacam, ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 dur sorayım kullanan arklara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 privacy filter diye arat amazondan almışlar onlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Aliexpressten buldum 24$ free shipping.Onu alıcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Aliexpress'ten aldığın kör edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 abi o vine videosunu buraya da postlamak lazım sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Barizi kim yazacak diye bekliyordum. Gitti thread :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 ahaha adamın o el hareketini hatırladıkça gülüyorum ya sanki hatalı sollama yapmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 la bi link koyun allahsızlar. okunmadık mailim kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar