Umuruk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Arkadaşlar tavsiyemi nasıl isteyeceğim konusunda hiç bir fikrim yok çünkü ne desem spoilera girecek fakat akame ga kill izledikten sonra aradığım animeyi bulup huzura ermiş gibi hissediyorum.Nedenini izleyenler anlayacaktır.Bunun gibi bir anime bana tavsiye edenin 40 yıl kölesi olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 tokyo ghoul, gantz, deadman wonderland, mirai nikki, danganronpa, parastyle. aklıma ilk bunlar geldi kanlı kanlı olarak. yarın gel başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Nereye gelmem lazım.Bu arada yarın başlarsam animeyi izleyemem.Yıllık izine çıkayım en iyisi başlamadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 şaka dostum, insanlara anime izlettirerek tanrı'ya yaklaştırmak görevimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Sen görevini yaptın şimdi sıra bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 burdaki yorumları okuyup kafanı bulandırma, bunların eline ne versen izler, göklere çıkarır. kendin araştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 başka kimseyi dinlemiyorsun. beni dinliyorsun. kill la kill. teşekkürünü daha sonra kabul ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 kill la kill sonra JoJo's Bizarre Adventure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar