Mix Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 http://www.videometre.com/secart1.html bu linkte ayrıntılı biçimde anlatılmış. kısa zamanda denemeye calısacam. bunu denemiş olan var mı?[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 :) orda bahsedilen kablolar nereye takılıyor. ekran kartının yanındaki yuvarlak delige mi? ve eğer orasıysa kac metredir o kablolar[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: sirnaber, 09 Ocak 2005 13:06 tarihinde demiş ki: ben izliyorum ya, farklı odalarda tv ve bilgisayar. 10ar metrelik ses ve görüntü kablolarım var. bi de kablosuz mouse'um var. direk ekran kartından çıkıyorum tv'ye, tv'yi monitör gibi kullanıyorum, pek de güzel görünüyo divxler :) o kablolari temin ederken hangi isim altinda arastiriyoruz, ismi ne o kablolarin?[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 20-30 m var rahat ehahe.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 teşekkürler sirnaber[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 iide abi Vestel DivX player çıkarttı 240 milyon alet canavar gibi DivX Xvid DVD codeklerini destekliyo[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 kablolar 240 milyon deil[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 aldım kabloları şimdi televizyona bagladım falan. televizyondan filmin sesi geliyor ama goruntu yok. av de kanal[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 En güzeli sizi de insanları xbox sahibi etme arzumun kurbanı yapayım. Alın bir xbox, rahat edin... Hepsini yapın divx de izleyin, oyun da oynayın, 5.1 ses sistemi de bağlayın...[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 upz. bu gece çözebilirsek sorunu süper olur :-)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ya arkadaşlar ben bağlıyodum zaten de geçen gün bağladım TVye görüntü siyah beyaz geldi. önce S-Video denedim sonra Composite denedim olmadı problem nedir bileniniz var mı?[signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bende reset atınca (televizyona baglıyken ) ilk baslarda biosa girme ekranı falan gözüküyor. televizyonda. daha sonra windows yüklenmeye başlıyor o da gözüküyor. ama windows yüklenmesi bittigi anda ekran kararıyor. ses geliyor fakat görüntü kayboluyor. filmi açıp tam ekran yapınca da düzelmiyor sorun.[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Levie senin sorunun PAL/NTSC ayarı yüzünden. Kullandığın tv hangi standartta ürtilmişse onu kullanman lazım. Türkiye'de PAL kullanılıyor ama yurt dısında isen ya da yurt dışından almışsan tv'ni NTSC olabilir. Bu ayar televizyondan da yapılabildiği gibi ekran kartının ayarlarından da yapılabilir. Normali ekran kartının ayarından yapılandır tabi. Sonuçta her televizyon NTSC/PAL değişimi yapamıyor. Mix seninki de çözünürlük sorunu. Çözünürlüğü düşür. 800*600 mesela. Heh benim sistemde evde duvarlarda anten girişi olan her odadan bilgisayardaki görüntü ve ses alınabiliyor. Çok pis hava atarım. :-P *eziklik konusunda Ge-Ta 10 ezik gücündedir.*[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 valla cozunurlugu dusurdum gene bisey etkilemedi :)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 dit , yanlış anlamışım.. [signature][hline]¿ lé³t « [Bu mesaj odchu tarafından 18 Ocak 2005 10:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar