Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TV de divx seyretmek

Mix

Öne çıkan mesajlar

said:
sirnaber, 09 Ocak 2005 13:06 tarihinde demiş ki:
ben izliyorum ya, farklı odalarda tv ve bilgisayar. 10ar metrelik ses ve görüntü kablolarım var. bi de kablosuz mouse'um var. direk ekran kartından çıkıyorum tv'ye, tv'yi monitör gibi kullanıyorum, pek de güzel görünüyo divxler :)

o kablolari temin ederken hangi isim altinda arastiriyoruz, ismi ne o kablolarin?[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Sosyal ağlarda paylaş

iide abi Vestel DivX player çıkarttı 240 milyon alet canavar gibi DivX Xvid DVD codeklerini destekliyo[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
Sosyal ağlarda paylaş

bende reset atınca (televizyona baglıyken ) ilk baslarda biosa girme ekranı falan gözüküyor. televizyonda. daha sonra windows yüklenmeye başlıyor o da gözüküyor. ama windows yüklenmesi bittigi anda ekran kararıyor. ses geliyor fakat görüntü kayboluyor. filmi açıp tam ekran yapınca da düzelmiyor sorun.[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Sosyal ağlarda paylaş

Levie senin sorunun PAL/NTSC ayarı yüzünden. Kullandığın tv hangi standartta ürtilmişse onu kullanman lazım. Türkiye'de PAL kullanılıyor ama yurt dısında isen ya da yurt dışından almışsan tv'ni NTSC olabilir. Bu ayar televizyondan da yapılabildiği gibi ekran kartının ayarlarından da yapılabilir. Normali ekran kartının ayarından yapılandır tabi. Sonuçta her televizyon NTSC/PAL değişimi yapamıyor.

Mix seninki de çözünürlük sorunu. Çözünürlüğü düşür. 800*600 mesela.

Heh benim sistemde evde duvarlarda anten girişi olan her odadan bilgisayardaki görüntü ve ses alınabiliyor.

Çok pis hava atarım. :-P

*eziklik konusunda Ge-Ta 10 ezik gücündedir.*[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...