SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Selamlar, Cok sacma bir sorun var ve mantikli bi aciklama getiremedim bi turlu. Dun yeni kasa + power supply aldim. Icindeki power supply su: http://www.xigmatek.com/product.php?productid=193 750w'lik. Bundan onceki 500luktu ve baya eskiydi. Ekran karti: AMD Radeon HD 7800 Islemci: Intel i5 2500k Eski PSU ile CS:GO'yu butun ayarlar highda 250 300 fps ile oynuyordum, catismada falan hic bir sorun cikmiyodu. Fakat yeni PSU taktiktan sonra baya baya kasmaya basladi. En dusuk ayarlara falan aldim ama catisirken falan bildiginiz takiliyo oyun. Bu yeni PSU moduler denilen cinsten, yani PSU'ya kablo takip cikarabiliyoruz, tek hat degil. Acaba bundan kaynakli ekran kartina dusuk voltaj falan mi gidiyo diyorum ama o zaman heralde oyun hic acilmaz veya bilgisayar kapanir. FPS dusmesi gibi bisey olur mu bilemedim. Fikri olan varsa lutfen yardim edin :D Simdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 250 300 fps aşağısı oynanmıyo zaten cs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 psu dan degildir ya cs go sacmaliyor bazen en iyi bilgisayar da olsa takiliyor falan bi ara kasmaya baslamisti abuk subuk google drive'i kapattim gecti mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 300fps ney lan nasil bir monitor var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 psuyu bas asagı takıp dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 En başta driverlarının son sürümlerini yükle, son BIOS'u yükle vs. İlk etapta CS:GO harici başka bir oyunda test etmen lazım, stutter yapıp yapmıyor mu sistemde veya performans kaybı var mı vs. diye. Ondan sonra da başka PSU'yla test etmen lazm. Bunları tabi hatasız montaj yaptığını varsayarak söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Abi montajda nasil bi hata yapmis olabilirim ki? Hersey calisiyor, yani duzgun olmali 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Aluriel said: 300fps ney lan nasil bir monitor var fps =/= refresh rate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 SpiderS_DangeR said: Abi montajda nasil bi hata yapmis olabilirim ki? PCI-E kablolarindan birini CPU Power'a takmis olabilirsin veya tam tersi. Moduler PSU, PSU uzerinden yanlis cikisa yanlis kablo takmis olabilirsin gene. Gerci bu hatalari yapsan genelde cozurdamasi lazm bisilerin ama bilemedim. edit. Pin sayilarini tutturduysan ayni rail'den cektikleri icin cok sikinti yaratmayacaktir ama bisileri kanirtarak soktuysan bigbadaboom inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 pcie kablosunu takmamışsın. pcie kablosu anakarttaki +5 v besleme yuvasına girmez. bak şimdi anakarta bi tane ana 18 pin lik dikdörtgen giriş takıyosun bi tane de cpu nun yakınında 8 pinlik bi giriş var, onu da takıyosun. sonra ekran kartına -kartın üzerinde olan giriş kadar- güç kablosu takıoyusn. 6 ya da 8 pin, 6+6, 8+8, 6+8 olabilir. büyük ihtimalle bunu unutmuşsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 cs:go da ultra ayar mı vardı? high en yüksek ayarsa ben nasıl i54690 + gtx970 kombosuyla 200 anca görüyorum onu çözemedim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 abi 300 fps alamıyosanız hiç oynamayın, çok şey kaydebiyosunuz. minimum 250 olmalı, bazılarına sadece 300 yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 ben 60 fps görünce şükür namazı kılyorum ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 <-- 40fps master guardian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Seru said: abi 300 fps alamıyosanız hiç oynamayın, çok şey kaydebiyosunuz. minimum 250 olmalı, bazılarına sadece 300 yetiyor. 45 le oynuodum, yeni pc 200, hala nova asdklasjdasklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Seru said: abi 300 fps alamıyosanız hiç oynamayın, çok şey kaydebiyosunuz. minimum 250 olmalı, bazılarına sadece 300 yetiyor. sanki quake oynuyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Esh said: bak şimdi anakarta bi tane ana 1824 veya 20+4 pin lik dikdörtgen giriş takıyosun bi tane de cpu nun yakınında 4 veya 8 pinlik bi giriş var, onu da takıyosun. fix'd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 30 FPS = 33.33 ms/frame 60 FPS = 16.66 ms/frame 120 FPS = 8.33 ms/frame 240 FPS = 4.16 ms/frame 30 baya rezalet, 60 fena degil, 120 ustu cok farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 oo sazanlar oltaya gelmiş. TENGEN GUREN TOPPEN LELEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 off ban pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Esh said: pcie kablosunu takmamışsın. pcie kablosu anakarttaki +5 v besleme yuvasına girmez. bak şimdi anakarta bi tane ana 18 pin lik dikdörtgen giriş takıyosun bi tane de cpu nun yakınında 8 pinlik bi giriş var, onu da takıyosun. sonra ekran kartına -kartın üzerinde olan giriş kadar- güç kablosu takıoyusn. 6 ya da 8 pin, 6+6, 8+8, 6+8 olabilir. büyük ihtimalle bunu unutmuşsundur. Abi hepsini taktim. Soyle bisey var yalniz, anakartta cpu nun yanindaki power girisi 8 pin, benim eski psu da 8lik cikis yoktu o yuzden 4lu takiyodum. Simdi yeni psuda 8li cikis var onu taktim. Etki eder mi bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Sanmiyorum. 4-pinle çalışırken sorun çıkartmadıysa, 8-pinle çalışırken de sorun çıkartmaz ancak çok yanlış hareket. 8-pin'lik anakart girişine 4-pin takmamak lazm. Molex dönüştürücü alıp onu takmak lazm normal şartlarda. 2500k çok çekmediğinden sorun olmamış da başka işlemci ve anakartla aynı hikayeyi yaparsan eritirsin. Bunu da PSU'dan çıkan iki farklı molex kablosuna bağlamak lazm tek kablodaki 2 molex yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Bu arada update sonrasi cs kasiyo diyen adam dolu public. Ne yaptilar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar