Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[istanbul][yemek]Kızılkayalar

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

Evet taksim meydanda, fastfood kavramının ötesine geçip hyberfood'u sunmuş insanlar bütünü.
Sos yıvışkandır, hamburgeri açıp bakarsanız köfte değil kıyma koyulduğunu görürsünüz.Normal bir insan 5 soslu hamburgerle doyabilir.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair...
Sosyal ağlarda paylaş

alkolden sonra en güzel ka$arlı dürüm gider bambi'de..kızılkayaların ka$arlı'sından daha güzel valla.

ayrıca ufak bi tavsiye eger sevgilinizle bulu$maya gidicekseniz sakın kızılkayalardan falan hamburger yemeyin..agız kokusu 3-5 saat geçmiyo..Onun dı$ında hamburgeri güzeldir,gayet zararlıdır,lezzetlidir tavsiye edilir..
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar met edildi hamburgeri, halbuki gayet dandik bişiy.
söylendiğine göre sarhoşken iyi gidiyormuş.
sos ve sıcak tutma fikirleri iyi ancak denildiği gibi köfte değil direk kıyma var içinde, tadı da yerinde değil.
gece buz gibi havada hoş gelebiliyor bazen.ilginç bişiy.

kaşarlı dürüm ise dönere hakarettir bence.dönere kaşar konmaz.çok zevksiz buluyorum.

taksim büfeler açısından süper.kadıköyde de öyle bi büfe sırası olsa çok kral olurdu.[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near
Fight fire with fire - Bursting with fear
You all shall die!
*bangs*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CrayTotem, 12 Ocak 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
Bizim ewin 2 sokak yanında yani bağdat caddesindede bulunur kendisi...
bunun yerini bi tarif edebilir misiniz[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near
Fight fire with fire - Bursting with fear
You all shall die!
*bangs*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Goarth, 13 Ocak 2005 02:06 tarihinde demiş ki:
10 milyona saatlerce sizi tok tutan...

10 milyona birçok yerde saatlerce tok durabilirsin. örnek: double whopper menü gözün doysun modeli(yani en en büyük boy patates ve 1 litre kadar sulandılırmış buzlu kola) da 10 milyon
benim gibi "ben doymam iştehım kesilir" diyen bir adamı akşam yemeğine kadar tutuyor(saatlerce). ha burger ve mcdonaldı hiç sevmem o ayrı.
kızılkayaların hamburgerleri ucuzdur+yağ içindedir=çulsuz adamı çok rahat doyurur. normal bir insan 2 tanesiyle doyar, hayvansa 3. ve 4.yü de yer, onla da doymayıp devam eden adam 30unu göremeden kalp kriziinden gider. soğuk kış gecelerinde özellikle güzeldir ama bu yağ içinde olduğunu değiştirmiyor.
kaşarlı dürüm dürüm gibi birşey değildir, onların yeleri birbirinden ayrıdı, 2side kendi içinde güzeldir. ama bambideki kaşarlı dürümü daha çok seviyorum ben
acıktım....[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
A fall into the ditch makes you wiser.
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

Yani Fazla üstelemek yada kötü bir amaç için söylemiyorum ama yani okadar Para vermek bana fazla geliyor=) Şahsen etiket için bukadar veremiyorum:-p Birkere arkadaş manasıyla yiyeyim dedim yani abartılacak kadar güzel deil, bu beğeni Psikolojik birşey gibi geldi[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CrayTotem, 12 Ocak 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
Bizim ewin 2 sokak yanında yani bağdat caddesindede bulunur kendisi...
3 Hamburgeri beni keser... 5 fazla olmadımı...

Sizin evin iki sokak yanindaki kolpa kızılkaya hamburger olup gerçek Taksim hamburgeri yani Kızılkaya[lar] birtek Taksimde Burgerkingin yanında sırali bufelerin ortasinda bulunur valla hamburgerine doyum olmaz yedikçe yiyesi gelir insanin ama paso zam yapmaya başladilar en son kaç kuruş bilen varmı ?
Çok fazla taklitleri türedi hemen ama gerçek kaliteye ulaşan yok Üsküdar vapur iskelesinin karşısındakiler Kadıkoy şöhretlerdekiler ve Bağdat caddesinde boynerin sokağında olanlar taklit olmakla beraber Bağdat caddesi dışındakiler (orjinalinden sonra) yenmicek kadar berbet olup caddedeki nispeten yenebilir.

[Bu mesaj reampage tarafından 17 Ocak 2005 00:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...